Lia Olguța Vasilescu, derapaj grav la Antena 3: ”Iohannis se vede deja șef de lagăr de reeducare!”

Lia Olguța Vasilescu, derapaj grav la Antena 3: ”Iohannis se vede deja șef de lagăr de reeducare!”
Lia Olguța Vasilescu, derapaj grav la Antena 3

Lia Olguţa Vasilescu, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, a lansat un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Mai exact, Lia Olguța a ținut să-i dea replică președintelui la afirmația făcută de acesta, conform căreia el nu este în competiție electorală, ci în război cu PSD.

„Eu nu sunt cu PSD în vreo competiţie electorală, eu sunt cu PSD în război, noi suntem cu PSD în război, şi asta nu pentru că noi suntem aşa răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari şi, nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria, a început să încerce să subjuge justiţia, să acapareze marile sisteme publice. PSD a atacat democraţia din România – este inadmisibil, a fost inadmisibil şi rezultatul este cel pe care l-au meritat: au fost înlăturaţi de la putere”, a spus Iohannis.

Replica Liei Olguței Vasilescu la declarația făcută de președintele României: ”Iohannis se vede deja șef de lagăr”

Lia Olguța Vasilescu, un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis
Lia Olguța Vasilescu, un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Fostul ministru al Muncii, a declarat în direct la Antena 3 că Iohannis dacă ar mai câștiga încă un mandat ar fi în stare să bage toți PSD-iștii într-un lagăr de concentrare, la reeducare.

”Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Nu este prima oară când Lia Olguța Vasilescu încearcă să lege imagine lui Klaus Iohannis și faptul că este neamț de Holocaust. În contextul, protestelor din stradă ale românilor, atunci când jandarmii au gazat poporul, Olguța pe atunci aflată la guvernare i-a transmit lui Klaus Iohannis, următoarele cuvinte: „ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI