Oficialul care îl ia la mișto pe Raed Arafat. ”Extratereștrii nu au spus nimic încă!”

Oficialul care îl ia la mișto pe Raed Arafat. ”Extratereștrii nu au spus nimic încă!”
Eșec total pentru Raed Arafat. Ce s-a întâmplat la discuția cu PSD, USR și Pro România

Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, l-a luat la mișto pe Raed Arafat. Vasile Astărăstoae a taxat ironic o afirmație făcută de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Oficialul care îl ia peste picior pe Raed Arafat. ”Extratereștrii nu au spus nimic încă!”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că serviciile secrete ar trebui să apere populația de toate dezinformările care apar în această perioadă. Acesta a fost un motiv bun pentru fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, să îi dea o replică ironică lui Raed Arafat.

Secretarul de stat Raed Arafat, într-o intervenție publică, ne spune că există aginturi (troli, servicii secrete străine, organizații oculte, nu știu dacă nu a pomenit și de extratereștri), care, prin știri false și comentarii, iau în derâdere eforturile conducătorilor iubiți, interpretează în mod intenționat negativ măsurile luate, lansează zvonuri, care creează o stare de neîncredere în populație, solicită controale privind achizițiile publice făcute fără licitație etc. Sintetizat spus: care sabotează. De aceea au fost sesizate serviciile secrete pentru a-i identifica. Urmează, cred eu, și să-i elimine /neutralizeze”, a scris Vasile Astărăstoae pe pagina de socializare.

Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor din România
Vasile Astărăstoae, fostul președinte al Colegiului Medicilor din România. Sursa foto: servuscluj.ro

Virusul transmis prin contrabandă

Vasile Astărăstoae consideră că Raed Arafat a plecat de la o premisă greșită. ”Secretarul de stat Raed Arafat ne spune că este un lucru normal și că limita de admisibilitate s-a stabilit la 37,3 grade Celsius. Imediat apar răuvoitorii cu știri false. Trolii țipă că se încalcă demnitatea, libertatea și intimitatea persoanei, că nu se respectă autonomia persoanei, că se încalcă legea drepturilor pacienților și legea privind protecția datelor personale, că în nicio țară europeană nu există asemenea reglementări. Nu contează dacă aceste afirmații sunt adevărate sau nu. Ele contrazic poziția oficială, obiectivul real este să împiedice implementarea măsurii și, în consecință, sunt false de drept.

Serviciile secrete străine (cel mai probabil rusești, chinezești sau maghiare) lansează teoria că măsura este neștiințifică și ineficentă. Dacă peste 90% dintre infectați sunt asimptomatici, ei nu vor fi depistați și vor transmite (clandestin, prin contrabandă) virusul în comunitate. Nu contează dacă aceste afirmații sunt adevărate sau nu. Ele contrazic poziția oficială, obiectivul real este să împiedice implementarea măsurii și, în consecință, sunt false de drept”, a mai scris Vasile Astărăstoae.

Cei ce sunt împotriva măsurilor, denunțați la 112

Vasile Astărăstoae a mai scris, ironic, că persoanele care critică măsurile luate de autorități pentru eradicarea epidemiei de coronavirus ar trebui denunțate. ”Extratereștii nu au spus nimic (încă). În concluzie, să fim vigilenți. Dacă întâlnim o persoană, care critică măsurile luate de conducătorii noștri de oști, să nu ezităm și să o denunțăm de îndată la 112.

P.S. Recunosc că și eu, în nemernicia mea, am lansat știri false. Am scris că masca pe care o purtăm (acum obligatoriu) trebuie să fie omologată, adecvată unei infecții virale și fiecare lot controlat în ceea ce privește calitatea. Am scris că dimensiunea virusului e de ordinul nanometrilor în timp ce dimensiunea porilor unei măști chirurgicale e de ordinul micrometrilor (micronilor). Ele sunt o barieră pentru microbi, pentru picaturile de salivă, dar nu și pentru viruși. Am scris că un șal, batic, fular, nu poate înlocui o mască cu filtru. Am scris că măștile neadecvate și improvizațiile pot face mai mult rău decât bine, inclusiv prin sentimentul de siguranță pe care îl induc. Nu contează dacă aceste afirmații sunt adevărate sau nu. Ele contrazic poziția oficială, obiectivul real este să împiedice implementarea măsurii și, în consecință, sunt false de drept. Apelez la clemența conducătorilor”, a mai scris Vasile Astărăstoae.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI