Ofertă importantă pentru clienții Kaufland România. Ce se întâmplă acum în magazine

Ofertă importantă pentru clienții Kaufland România. Ce se întâmplă acum în magazine
Participanții la această nouă campanie, odată înscriși, vor putea câștiga multe surprize

O nouă ofertă importantă pentru clienții Kaufland România! Retailerul Kaufland România nu se dezice nici în aceste zile de desideratul său. Așa se face că, recent, au lansat o nouă campanie pentru clienții din toată țara. Campania, care are o ofertă importantă pentru clienții Kaufland România, se desfăşoară în intervalul 30.09.2022 – 05.10.2022. În cele ce urmează aflați ce se întâmplă acum în magazinele Kaufland din toată țara.

„Provocarea săptămânii”, o nouă ofertă importantă pentru clienții Kaufland România

Ca în ultima perioadă, Kaufland România aduce noi și noi oferte clienților săi, menite să-i determine să cumpere cât mai mult, dar la prețuri rezonabile. Așa se face că, începând de ieri, 30 septembrie, a fost lansată o nouă oofertă importantă pentru clienții Kaufland România.

Campania denumită „Provocarea săptămânii” îi invită pe românii fideli retailerului să se îsncrie în această campanie de tip tombolă. Pe site-ul lanțului este prezentat și regulamentul acestei noi campnaii în care este preiczată și locația unde se va desfășura: „Loteria publicitară se desfăşoară în intervalul 30.09.2022, ora 16:00:00 – 05.10.2022, ora 23:59:59, pe pagina oficială de Facebook a Kaufland România”, se arată în regulament.

„Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi omul care stă la ‘volanul’ căruciorului atunci când mergi prin Kaufland! Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig!”, este și anunțul făcut de retail pe Facebook.

Ce se întâmplă acum în magazinele din țară

Participanții la această nouă campanie, odată înscriși, vor putea câștiga vouchere de cel puțin 500 de lei. Cu aceste tichete, clienții Kaufland România își vor putea achiziționa produse la prețuri reduse, în baza stocului existent în perioada de desfășurare a campaniei.

Conform aceluiași text publicat pe Facebook, „Concursul se încheie pe 05 octombrie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 12-14 octombrie!”, mai spun cei de la Kaufland România.

Câștigătorul va primii trei vouchere a câte 500 de lei. Conform informațiilor, valoarea totală a premiilor este de 1.500 lei cu TVA inclusă. În campanie se poate înscrie orice client Kaufland, prin comentarii pe pagina de Facebook și folosind tag-ul menționat în anunțul publicat pe rețelele de socializare.

Ulterior, Kaufland România va face publica lista câșstigătorilor pe 14.10.2022. „Publicarea câștigătorilor va avea loc printr-un comentariu pe pagina de Facebook a Kaufland România, se mai arată în regulament.

Așa că, dacă vreți să beneficiați de vouchere de 500 de lei, dați o fugă pe Facebook, înscrieți-vă în campanie, și cine știe, poate aveți norocul de a câștiga. Baftă!

Urmăriți Playtech.ro și pe