Obiectul vital pe care l-a cumpărat Cristiano Ronaldo cu mulți bani. Cât de important este pentru starul de 36 de ani

Obiectul vital pe care l-a cumpărat Cristiano Ronaldo cu mulți bani. Cât de important este pentru starul de 36 de ani
Cristiano Ronaldo are și la 36 de ani o formă fizică de invidiat ce îl ajută să rămână la parametrii de joc cu care a impresionat lumea fotbalului

Obiectul vital pe care l-a cumpărat Cristiano Ronaldo cu mulți bani. Starul portughez de 36 de ani este recunoscut pentru obsesia sa pentru pregătirea fizică. La vârsta sa, atacantul de la Manchester United arată o formă fizică de invidiat și o vârstă biologică aproape cu 15 ani mai tânără. Dar dincolo de o adevărată dependență pentru exrcițiile ce-i asigură tonusul muscular, Cristiano Ronaldo acordă o atenție specială și metodelor de recuperare, o componentă esențială în sportul zilelor noastre.

Obiectul vital pe care l-a cumpărat Cristiano Ronaldo cu mulți bani

Obiectul vital pe care l-a cumpărat Cristiano Ronaldo cu mulți bani. Starul portughez de la Manchester United nu a mai avut un an atât de bun, necucerind niciun trofeu major cu echipele de club sau cu naționala. CR7 s-a transferat în vară de la Juventus la vechiul său club din Premier League, unde a dovedit același apetit insațiabil pentru goluri.

Cristiano Ronaldo a înscris deja 14 goluri în 21 de apariții în tricoul „diavolilor roșii”. Dar portughezul, mereu nemulțumit, și-a exprimat frustrarea într-un mesaj postat pe Facebook la finalul anului trecut.

„2021 a ajuns la final și n-a fost un an ușor, în ciuda celor 47 de goluri pe care le-am marcat în toate competițiile.

Două cluburi diferite și cinci antrenori diferiți. EURO 2020 jucat cu echipa națională și o calificare la Mondiale rămasă pentru 2022 (…). Nu sunt fericit cu ceea ce am reușit la Manchester United. Nici unul dintre noi nu este fericit, sunt sigur de asta. Știm că trebuie să muncim mai mult, să jucăm mai bine.

Să transformăm acest an nou într-un punct de cotitură pentru acest sezon! Să avem o mentalitate mai puternică în 2022. Să atingem stelele și să ducem clubul acolo unde îi este locul!”, a scris Ronaldo, care a postat o fotografie cu iubita sa, Georgina Rodriguez, care este însărcinată, și cei 4 copii ai starului.

Cât de important este pentru starul de 36 de ani

Cristiano Ronaldo impresionează prin forma fizică pe care încă o arată. Se știe că el este aproape obsedat de acest aspect, având parametrii fizici ai unui jucător cu 10-15 ani mai tânăr. Dar Ronaldo acordă o importanță deosebită și metodelor de recuperare. Acesta este, se pare, și secretul recuperării sale rapide după diferite accidentări.

Tocmai de aceea, după cum a scris presa britanică, starul celor de la Manchester United şi-a achiziţionat un aparat de terapie cu oxigen hiperbaric (HBOT). Acesta a costat în jur de 18.000 de euro. Ronaldo a mai avut un astfel de aparat, în trecut, înainte de a reveni, la United. Şi l-a folosit de câte ori a avut dureri şi accidentări minore. De care a scăpat apelând la terapia cu oxigen hiperbaric. Această metodă creşte nivelul de hemoglobină în sânge şi accelerează tratarea leziunilor musculare.

„Toată lumea știe că Cristiano este un fanatic al fitness-ului și este dedicat 100% pentru a fi mereu în cea mai bună condiție fizică. A folosit camere cu oxigen presurizat și înainte, dar nu sunt ușor de găsit în Marea Britanie, așa că a decis să-și cumpere un aparat și să îl monteze la el acasă.

Asta înseamnă că, oricând simte vreun junghi, poate să îl folosească și să îi simtă beneficiile. De asta a ratat atât de puține meciuri până acum”, a explicat o sursă apropiată de fotbalist, conform The Sun.

În 2016, Cristiano Ronaldo a folosit un astfel de aparat în Spania, la Ibiza, recuperându-se mult mai rapid după o accidentare la genunchi suferită în finala EURO 2016. Anul trecut, Ronaldo a plătit 60.000 de euro pentru un aparat de crioterapie. Crioterapia se utilizează pentru tratarea diferitelor leziuni articulare sau musculare