Cristiano Ronaldo, probleme cu bodyguarzii. De ce poate fi acuzat starul portughez

Cristiano Ronaldo, probleme cu bodyguarzii. De ce poate fi acuzat starul portughez
Cristiano Ronaldo nu trece prin cea mai bună perioadă la Manchester United

Cristiano Ronaldo, probleme cu bodyguarzii. Starul de la Manchester United a ocupat abia locul 6 în clasamentul întocmit de France Football pentru Balonul de Aur. CR 7 nu a fost prezent la ceremonia unde trofeul i s-a înmânat, pentru a șaptea oară, rivalului său, Lionel Messi. Dar vedeta portugheză are parte de complicații și în ceea ce îi privește pe cei care-i „păzesc spatele”, doi gemeni din forțele speciale de poliție portugheze.

Cristiano Ronaldo, probleme cu bodyguarzii

Cristiano Ronaldo, probleme cu bodyguarzii. Starul de la Manchester United le are pe toate, de la faimă, la bani, dar și complicații. Ronaldo n-a fost prezent la „încoronoarea” lui Leo Messi, pentru a șaptea oară, drept cel mai bun fotbalist al lumii. Mai mult, portughezul l-a acuzat pe redactorul-șef al publicației France Footbal, cea care acordă Balonul de Aur, că a mințit în legătură cu singura sa mare ambiție.

Pascal Ferre, redactorul-șef incriminat de fotbalist, a dezvăluit că aceasta este să câștige un Balon de Aur în plus față de Messi.

Ronaldo are o singură ambiție, aceea de a se retrage cu mai multe Baloane de Aur decât Messi. Știu asta pentru că mi-a spus-o!”, a declarat Pascal Ferre pentru New York Times.

Ronaldo a negat vehement afirmația lui Ferre. Mai mult, l-a acuzat că a inventat un motiv fals legat de o presupusă carantină, pentru a-l împiedica pe portughez să participe la gala de la Paris.

De ce poate fi acuzat starul portughez

Ronaldo are, însă, și alte probleme. Unele legate de bodyguarzii săi. În prima perioadă petrecută la Manchester, portughezul a fost păzit de un fost luptător MMA, scrie The Sun. Apoi, la Real Madrid, „spatele” i-a fost acoperit de un fost membru al trupelor de parașutiști de elită, Nuno Marecos.

La a doua „descălecare” la Manchester, Ronaldo a apelat la serviciile a doi gemeni, Sergio și Jorge Ramalheiro. Aceștia au făcut parte din forțele speciale portugheze, luptând și în Afganistan. Ei sunt angajați acum în PSP, o unitate de elită din cadrul serviciilor secrete portugheze însărcinată cu paa politicienilor și a altor personalități.

Inițial, rolul lor nu era cunoscut, până au fost văzuți însoțindu-l pe Ronaldo, în câteva rânduri, la aeroportul din Manchester. The Sun scrie că cei doi frați și-a luat concediu fără plată de la PSP pentru a se ocupa de propriile afaceri, inclusiv paza starului portughez. Ei sunt investigați acum în Portugalia, pentru că ar practica activitatea de pază și protecție fără să mai aibe o licență legală în acest sens.

Cristiano Ronaldo însuși ar putea intra în vizorul anchetatorilor dacă se va dovedi că i-a angajat cunoscând că gemenii nu au autorizațiiile cerute de legea portugheză pentru a-l păzi. Ronaldo este foarte preocupat de securitatea sa și a familiei sale, cu atât mai mult cu cât Manchesterul a devenit plin de găști de infractori a căror țintă sunt persoanele cu mulți bani, cum e și fotbalistul.

Sursa foto/ Facebook/Manchester United

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI