Imagini triste cu Andreea Marin de ziua ei. Ce detaliu bizar am observat FOTO (exclusiv)

Imagini triste cu Andreea Marin de ziua ei. Ce detaliu bizar am observat FOTO (exclusiv)
Imagini triste cu Andreea Marin de ziua ei. Ce detaliu bizar am observat

Andreea Marin pare să fi descoperit secretul tinereții fără de bătrânețe. Frumoasa vedetă TV a împlinit vârsta de 47 de ani miercuri, 22 decembrie, dar a petrecut într-o manieră mai puțin relaxantă. Fosta Zână a Surprizelor a fost surprinsă în oraș, fără iubitul ei. Ce s-a întâmplat, de fapt. Paparazzi impact.ro au fotografiat-o.

Cum a petrecut Andreea Marin de ziua ei de naștere

Andreea Marin nu are nevoie de nicio prezentare, căci nu există român care să nu o știe pe celebra fostă Zână a Surprizelor. Frumoasa prezentatoare TV este una dintre cele mai apreciate, distinse și populare vedete de televiziune din România, reușind să câștige simpatia a milioane de români, de-a lungul anilor.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică întinerește pe zi ce trece, deși recent a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani. Andreea Marin a petrecut singură de ziua ei de naștere, în absența iubitului ei Adrian Brâncoveanu. Fotoreporterii impact.ro. au surprins-o pe divă în Capitală, vizibil ocupată cu anumite lucruri.

Deși aniversarea ar trebui să fie un prilej optim pentru a petrece timp în relaxare, alături de cei dragi, iată că nu a fost cazul Andreei Marin. Îmbrăcată în haine comode, vedeta a fost surprinsă de către paparazzi la un pet shop din zona Pipera din București, apoi s-a dus birou, de unde a plecat la ora 22.00.

Abia pe seară, faimoasa prezentatoare de televiziune a ajuns acasă, reușind să se bucure de ce mai rămăsese din ziua ei de naștere.

Ce mesaj le-a transmis Andreea Marin urmăritorilor săi, de ziua ei

Andreea Marin a publicat un mesaj emoționant de ziua ei de naștere. La 47 de ani, fosta Zână a Surprizelor este o femeie matură, responsabilă, împlinită, ce a trecut prin numeroase dificultăți care au făcut-o mult mai puternică.

„Fiecare femeie ar trebui să-și aducă aminte că printre grijile zilei, iubirea față de cei dragi, îndatoririle ce-i apasă pe umeri, e un timp pe care și-l datorează pentru sufletul ei, e adevărul valorii proprii care merită prețuită, e dragostea pe care o revarsă din plin peste ceilalți, dar de care are e voie și ea.

Până atunci, îmi promit ca, la 47 de ani împliniți azi, să nu uit să mă privesc în oglindă și să văd mereu dincolo de aparențe, de lumini și umbre, de riduri, de cearcăne sau de machiaj. Dincolo de masca noastră, se ascunde un suflet mare.

Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni. Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine. Pântecele noastre făuresc vieți. Pieptul nostru le hrănește.

Inima noastră le iubește și le ocrotește. Cu oglindă sau fără, se află oamenii cei adevărați, în stare să adune cioburi la nevoie și să facă noi oglinzi care să reflecte lumina în jur, cu mâinile lor.”, a scris vedeta TV Andreea Marin pe rețelele sociale.

La ceas aniversar, vedeta de televiziune le-a transmis gândurile sale admiratorilor din mediul online. Andreea Marin a postat un mesaj emoționant, la care fanii au observat că partenerul ei, diplomatul Adrian Brâncoveanu, nu a reacționat pe rețelele sociale.