Obiectele pe care trebuie sa le ții în casă. Îți aduc mult noroc, vei câștiga și bani

Obiectele pe care trebuie sa le ții în casă. Îți aduc mult noroc, vei câștiga și bani
Ce obiecte aduc noroc în casă

În caz că simți că norocul te-a părăsit în ultima perioadă, află că nu trebuie să îți schimbi viața total pentru a căuta succesul. Este nevoie doar de câteva lucruri în casă pentru a avea parte de momente frumoase și a câștiga bani în plus. În cazul în care nu le regăsești în locuință, dă repede o fugă la magazin pentru a te asigura că nu lipsesc niciodată de lângă tine.

Ce obiecte din casă aduc noroc. Trebuie neapărat să le ai

Multe obiecte ce aduc noroc se potrivesc perfect cu orice locuință, așa că o să ai parte de rafinament și puțin noroc pentru a te asigura că toată lumea îți admiră deciziile privind design-ul interior în timp ce finanțele tale nu mai au de suferit. Bineînțeles, sănătatea este cea mai importantă, dar niciodată nu strică un plus de ajutor din partea lucrurilor norocoase.

Oglinda

Din casă nu trebuie să îți lipsească o oglindă. Regulile Feng Shui sunt foarte drastice cu privire la acest obiect ce atrage energii pozitive, așa că este important să găsești o oglindă pe placul tău. De asemenea, ar fi bine ca aceasta să reflecte un piesaj frumos pentru un plus de noroc.

Tămâia

Parfumul de tămâie este nelipsit din casele românilor, dar nu mulți știu ce efecte are, de fapt, tămâia. Aceasta alungă energiile negative din casa ta și are un efect de relaxare atât de căutat de majoritatea oamenilor după o zi istovitoare la muncă. Pentru o casă parfumată și ferită de rele, folosește-te de acest truc pentru a avea parte de clipe frumoase.

Broasca țestoasă

Figurinele ce se aseamănă cu broaștele țestoase sunt la mare căutare. Acestea trebuie să fie amplasate într-un loc strategic din locuință pentru a aduce noroc. Se spune că broasca țestoasă aduce prosperitate și atrage energiile negative, numărându-se printre cei patru gardieni din Feng Shui. Pentru a te asigura că respecți regulile ce te vor ajuta pe viitor, pune simbolul cu fața către ușa de la intrare, potrivit Impact.

Ghindele

De multe ori ne plimbăm prin natură și nu ne gândim că anumite lucruri găsite în pădure pot să aducă noroc. Ghindele sunt extrem de bune de ținut în casă, așa că ele trebuie adunate din fel și fel de locuri și puse într-un bol pentru a avea o locuință protejată. Ele simbolizează și puterea, așa că aceste obiecte extrem de ușor de procurat sunt la îndemâna oricui își dorește să aibă parte de puțin noroc.

Elefantul

Figurinele elefant sunt și ele foarte bune pentru locuința oricui. Se spune că ele ar proteja casa și ar aduce bani, fericire și înțelepciune. Trebuie să fie alese neapărat anumite modele ce au trompa orientată în sus, iar apoi amplasate în locurile ce sunt considerate vulnerabile, precum ușile sau ferestrele.

Potcoava

Potcoavele sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri atunci când vine vorba despre noroc. Ele se trag din poveștile irlandeze, apărând casa de dușmani și de cele mai rele intenții ale oamenilor. Aceste obiecte pot să fie puse oriunde în locuință pentru a-l proteja pe cel ce locuiește în respectivul loc de energii negative.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI