Obiectele pe care să nu le mai ții în dormitor. Aduc o energie negativă, scapă repede de ele

Obiectele pe care să nu le mai ții în dormitor. Aduc o energie negativă, scapă repede de ele
Toată lumea experimentează din când în când sentimente sumbre de duminică după-amiază.

Toată lumea experimentează din când în când sentimente sumbre de duminică după-amiază. Ai senzația că locuința ta se simte ca și cum ar fi într-o stare constantă de tristețe. Dacă este așa, este timpul să alungi odată pentru totdeauna acele vibrații negative, de-a dreptul deprimante, care pot avea un efect dramatic asupra dispoziției tale. Chiar dacă nu crezi, dar există obiectele pe care să nu le mai ții în dormitor. Majoritatea contribuie la această stare. Crede-ne, chiar vrei să încerci aceste tehnici acasă.

Care sunt obiectele pe care să nu le mai ții în dormitor

Poate că mulți oameni nu cred, dar în lume există atât energii bune, cât și energii rele. Pentru a atrage norocul, dragostea, prosperitatea și beneficiile bănești, oamenii plasează în casă diverse tipuri de obiecte.

Uneori chiar și amulete în diferite locuri. Cu toate acestea, există însă momente în care anumite obiecte atrag energie rea și negativă. Acestea coexistă cu cele care emană energie pozitivă.

Acest lucru poate duce la interferențe de energie în casă și este posibil ca energia pozitivă să nu-și poată arăta efectele. Menționate mai jos sunt câteva din ope care să nu le mai ții în dormitor, care interferează cu fluxul și echilibrul de energie din casă:

1.Plantele spinoase nu ar trebui să fie plasate în dormitor

Se crede că plantele spinoase, precum cactușii, invită la dezacorduri și conflicte în casă. Potrivit Feng Shui, astfel de plante nu ar trebui să fie plasate în special în camera de zi, în dormitor și la intrarea principală.

Relațiile romantice au de asemenea de suferit din cauza acestor plante. De asemenea, se spune că aceste plante spinoase sau înțepătoare pot crea probleme financiare. Cu toate acestea, este bine să fie ținute în aer liber.

2.Televizor în dormitor, o necesitate cu ghinion?

Televizorul în dormitor este o idee proastă. Feng Shui echivalează televizorul cu o oglindă, care eliberează energie yang.

Dar yin este ceea ce avem nevoie în dormitoarele noastre pentru a crea un mediu relaxat care ne calmează și ne ajută să dormim mai bine. Cu toate acestea, un televizor umple camera cu yang, făcându-ne neliniștiți.

Dacă nu-l puteți îndepărta, încercați să-l acoperiți.

3.Ceasuri oprite fac parte din obiectele pe care să nu le mai ții în dormitor

Acesta este unul comun despre care majoritatea dintre noi am auzit, un ceas oprit poate aduce un mare ghinion. Regulile Feng Shui dictează să se repare ceasurile oprite.

Ideea este centrată în jurul credinței că un ceas oprit înseamnă, practic, că ești blocat în viață și nu mergi înainte. Acest lucru poate duce la o lipsă de progres în viața ta amoroasă, în carieră sau în finanțe.

4.Plantele ofilite aduc ghinion

Plantele ofilite duc la un chi rău în casă. Feng shui sugerează să te asiguri că toate plantele tale de interior sunt în stare bună.

Plantele verzi ar trebui să emane pozitivitate și vitalitate, în timp ce plantele muribunde sau ofilite fac exact opusul. Aveți grijă de plantele de interior, udați-le la nevoie și înlocuiți-le cu o plantă nouă dacă vedeți că una se ofilește.

5.Îmbrăcăminte în stare proastă și peticită face parte din obiectele pe care să nu le mai ții în dormitor

De multe ori ne îndesăm hainele vechi și uzate în dulapuri, crezând că ne vor fi de folos. Dar adevărul este că nu le mai folosim niciodată. Mai degrabă, îndesarea lor devine un fel de obstacol care împiedică reînnoirea energiei în casă.

Abțineți-vă de la a purta haine peticite și rupte, deoarece acestea pot aduce ghinion pentru viața voastră amoroasă. Acestea sunt credințe pentru persoanele care sunt de acord cu ele.

Pentru alții, acestea nu au niciun sens. Dacă sunteți cu adevărat curioși despre cum să cunoașteți energia negativă în casă, atunci puteți oricând să le încercați și să vedeți dacă există într-adevăr schimbări pozitive în casă cu aceste sfaturi.

6.Țineți foarfecele închis întotdeauna

De multe ori faci greșeala de a ține foarfecele deschis. Evită să faci acest lucru deoarece atrage ghinionul și nenorocirea în casă. Închideți cu grijă foarfecele după ce ați terminat de lucrat cu ele.

Împreună cu aceasta, dacă aveți rame foto pe birou sau pe orice altă piesă de mobilier, aveți grijă ca acestea să fie în stare bună și să nu existe crăpături și rupturi în rame. În cazul în care rama s-a rupt sau este crăpată, aruncați-o și înlocuiți-o cu una nouă.

Concluzie

Modul în care vă decorați interiorul casei vorbește mult despre personalitatea dumneavoastră. Cu alte cuvinte, banii, prosperitatea și pozitivitatea pot veni în viața ta, dar nu vor dura mult timp din cauza prezenței unor astfel de obiecte.

Este întotdeauna recomandabil să consultați un profesionist pentru a afla posibilele cauze ale energiei negative din casă și instrumentele pe care le puteți folosi pentru a crea pozitivitate în mediul înconjurător.

Urmăriți Playtech.ro și pe