Obiectele care atrag banii dacă le ai cu tine. Vei avea mult noroc în viață

Obiectele care atrag banii dacă le ai cu tine. Vei avea mult noroc în viață
Obiectele care atrag banii dacă le ai cu tine

Obiectele care atrag banii dacă le iei cu tine. Specialiștii artei Feng Shui sunt de părere că anumite obiecte atrag dragostea și banii. Feng Shui vorbește despre principii ce pot face posibilă găsirea sănătății și armoniei, atragerea norocului în plan financiar și sentimental, dar și prevenirea lucrurilor rele.

Obiectele care atrag banii dacă le ai cu tine

Sunt mai multe obiecte care atrag banii și norocul și pe care ar trebui să le porți cu tine. Un astfel de obiect sunt bancnotele. Dacă sunt purtate în portofel sau în buzunar, acestea atrag mai mulți bani și trebuie să te asiguri că acestea sunt noi și că nu se deteriorează. În plus, cu câte ai în portofel o bancnotă mai mare, cu atât mai bine.

Pietrele sunt și ele de bun augur în această situație. Acestea reprezintă elementul Pământ în filosofia Feng Shui. Pietrele atrag energiile care se hrănesc și se stabilizează pe o bază solidă. De asemenea, pentru și mai multă putere, este indicată purtarea pietrelor negre sau verzi.

Boabele de orez sunt considerate nu doar un aliment de bază, ci poartă și semnificația unei vieți bune și abundente. Se mai spune, de asemenea, că orezul reduce impulsul de a cheltui bani. Specialiștii artei Feng Shui sunt de părere că trebuie să porți 21 de boabe de orez în portofel.

Obiecte aducătoare de noroc

Scoicile sunt și ele aducătoare de noroc. Multe civilizații au folosit scoicile ca formă de bani. În unele zone ale lumii, scoicile sunt considerate foarte valoroase și au puteri spirituale. Scoicile ar ameliora și stresul și ar oferi o bună capacitate de luare a deciziilor.

Sarea de mare atrage, de asemenea, banii. Tot ce trebuie să faci este să iei puțină sare de mare și să o pui într-un ambalaj de nailon și să o ții într-unul dintre compartimentele portofelului. Sarea de mare poate să absoarbă și energia negativă ce ar putea fi în portofel.

Și o iconiță poate fi ținută în portofel, însă ca ea să vină în ajutor, trebuie să existe credință în inimă. Nu în ultimul rând, trifoiul cu patru foi este și el un talisman aducător de noroc, care te poate proteja împotriva forțelor malefice.

Chiar și așa este destul de greu să găsești un trifoi cu patru foi, deoarece se ascund printre mii de trifoi cu trei frunze. Dacă ai noroc să găsești un astfel de trifoi, ai putea să îl porți cu tine tot timpul pentru a-ți aduce noroc.