Câți bani a câștigat Inna după ce a cântat în fața a 200.000 de spectatori la Tomorrow Land EXCLUSIV

Câți bani a câștigat Inna după ce a cântat în fața a 200.000 de spectatori la Tomorrow Land EXCLUSIV
Cati bani a castigat Inna dupa ce a cantat la Tomorrowland

Inna a dat lovitura în Belgia, fiind primul artist român care a urcat pe scena de la Tomorrowland, unul dinte cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume. Pentru show-ul său, susținut în fața a peste 200.000 de spectatori, Inna a „încasat” aproximativ 10.000 de euro. Artista a „bifat” în acest an concerte în Turcia, Finlanda, Kosovo, Estonia, Spania, Belgia, Moldova, Ungaria, dar și în România.

Inna a făcut un spectacol de zile mari la festivalul Tomorrowland

Inna a devenit primul artist din România care în acest week-end a urcat pe scena celebrului festival de la Tomorrowland, unde a cântat în fața unui public numeros, de peste 200 000 de spectatori.

Ea a participat la festivalul din Belgia la invitația lui Timmy Trumpet (DJ-ul numărul 9 în lume, conform Top 100 DJ Mag) alături de care va lansa în curând o piesă care a fost ascultată în premieră de cei prezenți. Pe aceeași scenă, se aflau și Dimitri Vegas și Like Mike, numărul 5 în top 100 DJ Mag.

„Mi-a plăcut mult la Tomorrowland, a fost pentru prima dată când am participat la acest festival.

A fost o experiență fabuloasă, super cool, am trăit la intensitate maximă momentele de pe scenă, în fața unui public numeros, energic, iubitor de muzică electronică, alături de Timmy Trumpet, Dimitri Vegas și Like Mike.”, a declarat Inna.

Show pe o scenă de 160 de metri

Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual în orașul belgian Boom, pe 16 scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone.

Mega producția se desfășoară timp de 3 weekend-uri consecutive și este „vizitat” de peste 600 de mii de festivalieri. De-a lungul timpului, pe scena festivalului care a debutat în anul 2007, au urcat Tiesto, Afrojack, Avicii, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki sau Armin van Buuren.

Concerte în opt țări, doar în acest an

Numai în aces an, Inna a „bifat” concerte în nu mai puțin de opt țări, în Turcia, Finlanda, Kosovo, Estonia, Spania, Belgia, Moldova, Ungaria, dar și în România.

Totodată, tot în acest an, ea a devenit artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube (269) ce depășesc un milion de vizualizări din lume, conform Kworb, dar și artista cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din Europa (exceptând UK).

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance a lansat un nou single „Magical Love”, ce va fi urmat în curând și de un videoclip oficial.

Artista se bucură de peste 7,6 milioane de ascultători lunari pe Spotify și peste 4 miliarde de vizualizări pe YouTube, doar pe propriul canal. Cel mai recent single “Up”,  lansat în colaborare cu rapper-ul jamaican Sean Paul, a strâns peste 100 milioane de views pe YouTube și peste 43 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Vacanță la Napoli și la Ibiza

Între concerte, Inna și-a făcut timp să plece și în două vacanțe peste hotare, mai întâi la Napoli, apoi la Ibiza, unde a avut și o sesiune muzicală cu producători și compozitori internaționali.

„Momentan, nu mai am altă vacanță în plan, mai toate sunt spontane, atunci când timpul ne permite”, ne-a mai spus artista.

Deplasarea pe care nu o poate uita

De-a lungul cariere sale, Inna a avut concerte în toate colțurile lumii, de unde s-a întors cu amintiri de neuitat.

Una dintre deplasările care au speriat-o cel mai tare a fost cea din Mexic, în urmă cu zece ani, atunci când, potrivit propriilor mărturisiri făcute pentru playtech.ro, artista a fost martora unui cutremur de 6,6 grade, în Mexic.

„A fost puțin înfricoșător, pentru că evident, s-a întâmplat din senin, am fost evacuați din hotel, am stat pe stradă, dar în scurt timp, ne-am întors în camere și totul a fost ok”, ne-a povestit aceasta.

Inna a început să cânte încă de mică, atnci când dădea spectacole în spatele blocului. Uterior, a început să ia lecții de canto și apoi să meargă la concursuri, iar în prezent este una dintre artistele cu cea mai mare căutare peste hotare.