Ce să nu ai niciodată în portofel pentru a avea noroc. Așa atragi banii

Ce să nu ai niciodată în portofel pentru a avea noroc. Așa atragi banii
Ce să nu ai niciodată în portofel pentru a avea noroc

Ce să nu ai niciodată în portofel pentru a avea noroc. Deși în înțelepciunea populară, despre noroc se spune că „și-l face omul cu mâna lui”, ei bine, tot un vechi proverb despre noroc mai zice și „Norocul, ori fugi de el, ori dai de el”. Iată, așadar, cum să dai de noroc și să nu „fugi” de el, și, prin urmare, cum să atragi banii.

Cum atragi norocul în viața ta

Se crede că în jurul nostru există obiecte care atrag energia negativă asupra noastră și nu doar gândurile noastre negative pot să o facă. De aceea, specialiștii spun că dacă vei scăpa de unele obiecte din casă, poți scăpa și de probleme, iar bunăstarea financiară se va restabili.

Un exemplu de obiect de care trebuie să scapi neapărat dacă vrei să atragi norocul asupra ta este chiar un ceas care nu mai funcționează. Acest obiect înseamnă, de fapt, și încetarea dezvoltării personale, dar și obsesia pentru un anumit timp și spațiu. Iar dacă vrei să scapi de problemele din trecut care nu îți dau pace, fie arunci ceasul care nu mai funcționează, fie îl repari.

Poate ai mai auzit de faptul că oglinzile și sticlele sparte aduc cu sine ghinionul. Acestea afectează cel mai tare atmosfera într-o familie. Dacă continui să ții în casă sticlă spartă, se spune că certurile și neînțelegerile vor exista în mai tot timpul în casa ta.

Ce să nu ai niciodată în portofel pentru a avea noroc

Norocul ține nu doar de ce ai în portofel, ci și de cum arată lucrurile în portofelul tău. Dacă aici sau în buzunare ții și anumite deșeuri sau alte lucruri inutile, ele nu fac decât să atragă ghinionul și sărăcia.

Or, dacă vrei să scapi de datorii și vrei să îți restabilești bunăstarea financiară, este indicat să menții ordine în portofel și în buzunare, precum și în locurile în care ții bani și bijuterii. Ține minte că banilor nu le place haosul!

Nici lucrurile vechi nu se recomandă a se păstra. Spre exemplu, dacă nu mai porți o haină sau nu mai folosești anumite aparate electrocasnice, mai bine le-ai arunca din casă.

Iar dacă nu-ți dorești să le arunci, o variantă potrivită ar fi să le donezi în scopuri caritabile. Făcând acest gest, vei scăpa de toată această energie a trecutului, mai ales că lucrurile vechi acumulează momente mai neplăcute care s-au întâmplat în casă.