07 ian. 2023 | 12:54

Obiceiurile care te scapă de energia negativă din casă. Ce să faci de două ori pe an

Diverse
Obiceiurile care te scapă de energia negativă din casă. Ce să faci de două ori pe an
Obiceiurile care te scapă de energia negativă din casă, potrivit specialiștilor în filosofia Feng Shui. Ce să faci de două ori pe an.

O scurtă analiză asupra ultimilor ani din viață ne arată cât de multă energie s-a adunat în locuințele noastre. Și pozitivă, dar și negativă. Majoritatea camerelor au devenit spații de lucru, pe lângă locuit și relaxare. Experții în filosofia Feng Shui dezvăluie care sunt obiceiurile care te scapă de energia negativă din casă. Ce trebuie să faci de două ori pe an.

Obiceiurile care te scapă de energia negativă din casă

Te-ai întrebat vreodată ce fel de energie guvernează în locuința ta? Fără îndoială, ai auzit cel puțin o dată în viață despre filosofia Feng Shui, cu ajutorul căreia oamenii încearcă să mențină armonia și echilibrul în casele lor. Dacă nu știi ce fel de energie este dominantă în cazul tău, îți explicăm noi.

Principalele semne ale prezenței energiei negative în casa ta sunt: oboseala, lenea, lipsa de motivare, deprimarea, dezordinea, gândurile negative frecvente, comportamente neobișnuite, dispute etc. Pentru un an 2023 mai pozitiv, specialiștii în filosofia Feng Shui au venit cu recomandări în materie de obiceiuri pe care trebuie să le adoptăm.

Există câteva activități și elemente ce ne pot ajuta să scăpăm de energia negativă din locuințele noastre. Cu siguranță ai auzit despre impactul pe care îl au plantele asupra stării spirituale a indivizilor dintr-o locuință. Plantele Feng Shui, printre care se numără limba soacrei, crinul alb și bambusul, asigură un echilibru sănătos în casa ta.

Mai este un obicei ce ar trebui să fie îmbrățișat de către fiecare persoană care își dorește să elimine energiile negative din încăperile locuințelor lor. Specialiștii în filosofia Feng Shui spun că rezultatele sunt excelente, dacă se desfășoară o anumită activitate de două ori pe an. Aceasta implică utilizarea de sare.

Ce trebuie să faci în casa ta o dată o șase luni de zile

Experții în filosofia Feng Shui recomandă presărarea de sare în toate colțurile încăperilor din locuință, de două ori pe an, pentru îndepărtarea vibrațiilor negative. Acest obicei te ajută să îți cureți spațiul din casă de toate energiile ce te împiedică să te dezvolți frumos și sănătos.

După câteva zile, în care trebuie să lași sarea în colțuri, arunc-o vizualizând că îndepărtezi vibrațiile rele din spațiul cu pricina. Poți folosi, în loc de sare, chiar și lămpi cu sare. Acestea ajută, de asemenea, la purificarea aerului și energiei din spațiul de lucru sau din dormitor.

Citește și: Energie negativă în casă? Ritualul cu care Lidia Fecioru scapă de ea: „Dăm foc acestor plante”

Optează pentru oglinzi în casa ta și fă-ți un obicei din a privi în ele. Obiectele sunt cunoscute ca fiind manipulatoare de energie. Ele asigură un flux constant, din punct de vedere energetic. Tocmai de aceea este important să fii atent și la locul în care le așezi. Cel mai bine este să le pui în sufragerie. Astfel, vei atrage vibrații legate de abundență în viața ta.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro