Energie negativă în casă? Ritualul cu care Lidia Fecioru scapă de ea: „Dăm foc acestor plante”

Energie negativă în casă? Ritualul cu care Lidia Fecioru scapă de ea: „Dăm foc acestor plante”
Ritual ca să scapi de energia negativă din casă

Lidia Fecioru vine cu noi sfaturi pentru români. Cei care cred în energii trebuie să fie foarte atenți la dezvăluirile recente ale specialistului. Ce poți să faci atunci când simți că în locuința ta sunt energii negative? O astfel de stare se traduce prin tensiune, apăsare sau agitație. „Dăm foc acestor plante, stingem și ne înconjurăm cu acel fum”, a afirmat  bioenergoterapeutul.

Cum să scapi de energia negativă din casă: ritualul Lidiei Fecioru

Lidia Fecioru a vorbit despre metodele de îndepărtare a energie negative, dar și despre puterea gândului pe care o avem fiecare.

Cei care simt că nu își găsesc locul în casă sau că stau într-o agitație continuă care le creează probleme, trebuie să fie atenți la ritualul specialistului.

Oamenii trebuie să știe că totul în jurul nostru ne poate încărca negativ sau pozitiv, iar energia statică este deseori una negativă care acumulează tot ce este în apropiere.

În modul acesta este încărcat organismul cu ion negativi, motiv pentru care ajungem de câteva ori să ne electrocutăm de le piele, mașină sau diverse piese vestimentare. Este foarte important să ne curățăm noi, ulterior să dăm cu tămâie în toate camerele locuinței.

,,Totul în jurul nostru ne poate încărca negativ sau pozitiv”

,,Totul în jurul nostru ne poate încărca negativ sau pozitiv. Energia statică este o energie negativă, așa se încarcă organismul cu ioni negativi și de asta uneori ne electrocutăm de la piele, mașină, haine.

E important să ne curățăm pe noi și primul lucru pe care îl putem face este un duș, părul este cel care preia foarte multă energie negativă. Dacă nu ne tundem simțim nevoia să o facem pentru că ne ușurează.

Și o vorbă aruncată către cineva este o formă de energie negativă. Negativ dăm, negativ luăm. Pentru a ne curăța dăm cu tămâie în casă și facem foarte bine”, a spus aceasta.

,,Universul îţi aduce toată informaţia”

Curățarea energiilor se face cu plante care miros puternic. Poți să arzi frunze de dafin în casă și să afumi mai ales colțurile. De asemenea, tot într-un astfel de ritual e util să lași un mesaj pe frunze și să le dai foc. Aici mai poți să folosești cimbru, mentă, salvie, coji de portocală sau coji de lămâie.

,,Putem face un șomoiog din toate plantele uscate, dăm foc, stingem și ne înconjurăm cu acel fum. Universul îţi aduce toată informaţia. Tu trebuie doar să fii cel care o percepi sau nu o percepi”, a mai explicat Lidia Fecioru.