Obiceiul la care Irina Loghin nu renunță nici la 83 de ani. Procedează la fel și iarna EXCLUSIV

Obiceiul la care Irina Loghin nu renunță nici la 83 de ani. Procedează la fel și iarna EXCLUSIV
Cum a sărbătorit Irina Loghin 1 Decembrie

Irina Loghin rămâne o artistă activă și la 83 de ani. Azi, 1 Decembrie, de Ziua Națională, îndrăgita solistă de muzică populară ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că, deși se află la Sibiu, nu renunță la un anume obicei. Vedeta spune că nu renunță la a se înviora cu o plimbare în aer liber. Astfel, mâine, cântăreața va fi în formă maximă pentru concertul lui Fuego, de la Sala Palatului. Aici, cei doi vor interpreta și piesa care le-a adus un munte de succes, „Împodobește, mamă, bradul!”.

Cum a sărbătorit Irina Loghin 1 Decembrie

Vedeta ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, cum a sărbătorit 1 Decembrie:

„Dacă am vreun spectacol, merg la el. Anul acesta, spre exemplu, m-ați prins la Sibiu. Pregătim un spectacol festiv împreună cu `Junii Sibiului`. În rest, nu am preferințe anume, gastronomice sau de altă natură.

Ziua Națională a fost mereu pentru mine un prilej de bucurie. Și asta, nu de azi, de ieri, de multă vreme. Mi-a plăcut mereu această zi, indiferent de vremurile pe care le-am prins, fiindcă conține un iz aparte de bucurie.

Nu e un motiv personal, ci unul care ține de noi toți, fapt cu care ne întâlnim mai rar în viețile noastre!”.

Nu face niciodată excese, de niciun fel

Irina Loghin are un program zilnic pe care îl respectă constant, indiferent unde s-ar afla:

„Și de Ziua Națională, și în oricare altă zi, mi-am păstrat obiceiul de a mă plimba. Prin parc sau dacă nu am niciun parc prin apropiere, așa cum se întâmplă la Sibiu, prin pădurice, că de-astea sunt multe prin zonă.

Dar la plimbarea mea zilnică nu renunț niciodată. Îmi place să fiu în natură! Așa cum mă feresc de orice fel de excese, fie ele alimentare sau de lipsă de odihnă. De la o vreme încolo nu mai poți face ceea ce făceai odată!”, adaugă Irina Loghin.

Irina Loghin urcă mâine iar pe scenă, alături de favoritul ei, Fuego

Iar toate acestea îi permit să se păstreze într-o formă fizică de invidiat, care o ajută să-și mențină agenda profesională destul de încărcată cu spectacole. Cum se întâmplă, chiar și în prezent, la început de decembrie. Fiindcă, de la Sibiu, Irina Loghin se va grăbi spre București.

Vineri seara, pe 2 decembrie, la Sala Palatului, Irina Loghin va cânta alături de partenerul ei, Paul Surugiu Fuego. Ea deschide, de altfel, lista lungă de invitați pe care Fuego îi are în showul său, „Drag de România noastră”. Irina este alintată drept „a doua mamă” a artistului.

Piesa „Împodobește, mamă, bradul!” le-a crescut popularitatea

Cea mai cunoscută melodie a lor este legată de sezonul Sărbătorilor de Iarnă „Împodobește, mamă, bradul!”. În ciuda succesului de necontestat al melodiei, Fuego a dezvăluit că, în realitate, nici măcar mama lui biologică nu este cea care-i împodobește cu adevărat bradul, un element fără de care îndrăgitul solist nici nu concepe sărbătoarea Crăciunului.

Irina Loghin și Fuego mai au în palmares și alte melodii apreciate, precum „Inimă, nu fi de piatră!”, „Valurile vieții”, „Eu sunt mama, eu, copilul!”, „Măicuță, vrea să mă însor” și „Săptămâna vine, trece”.

Urmăriți Playtech.ro și pe