Oana Zăvoranu, umilință supremă pentru Selly. Cum l-a injosit în public, în fața fanilor

Oana Zăvoranu, umilință supremă pentru Selly. Cum l-a injosit în public, în fața fanilor
Ce spune Oana Zăvoranu despre vloggerul Selly

Războiul cu influencerii români continuă! Oana Zăvoranu l-a înjosit pe Selly în public, chiar în faţa fanilor. Asta este umilința supremă pentru celebrul vlogger.

Ce spune Oana Zăvoranu despre Selly

Dacă ieri, Oana Zăvoranu o avea în vizor pe Anda Adam, a venit rândul lui Selly să fie luat la rost. Actriţa din “Sacrificiul” l-a înjosit pe vlogger în public, aceasta întrebându-se ce este, de fapt, tânărul. Asta clar este umilinţa supremă pentru Selly, cred internauţii.

”Am auzit de un Selly sau Shelly, m-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c*r și palme peste cap ca în Benny Hill! E și ăsta influencer my ass?”, a spus Zăvo, pe Instagram.

Cu aproape trei milioane de abonaţi pe contulde YouTube, tânărul din Craiova a atras atenţia tuturor, în această vară, când a vorbit despre sistemul de învăţământ românesc.

“Problema mea nu e cu vreun liceu sau cu vreun profesor. Problema mea este cu programa şcolară şi cu materia care este predată în şcolile din România. Pentru că ce învăţăm noi la şcoală nu are legătură cu realitatea, şi asta este o mare mare problemă. Şi nu am inventat eu asta. Există oameni mult mai inteligenţi decât mine care au aceeaşi părere.

Uitaţi-vă puţin cum se schimbă lumea din jurul vostru, gândiţi-vă puţin la ce telefon aveaţi acum 10 ani, de exemplu, şi ce telefon aveţi acum. Gândiţi-vă efectiv cum arăta lumea din jurul vostru acum 20 de ani şi cum arată acum, la cât de mult a avansat tehnologia.  Şi în lumea asta super modernă, super digitalizată, unde lucrurile se schimbă foarte, foarte repede, lucrurile pe care noi le învăţăm la şcoală au rămas aceleaşi cam de 30 de ani încoace”, a spus Andrei Şelaru.

Ce spune Oana Zăvoranu despre vloggerul Selly
Ce spune Oana Zăvoranu despre vloggerul Selly

Oana Zăvoranu le-a declarat război tuturor influencerilor

Dacă este să ne luăm după postările din ultimele două săptămâni, Zăvoranca şi-a luat în serios rolul de “distrugătoare” de influenceri. Diva nu ratează nicio vedetă care face reclame la produse în schimbul banilor. Urmează să vedem cine va fi noua victimă a vedetei!

“Mă implic mult pt că mă doare să văd cum nişte trompete vă PROSTESC LA PROPRIU ŞI VĂ IAU BANII LA MIŞTO! Toate s-au lăsat de ce făceau şi s-au apucat de influencereala vieţii. Fiind putori e uşor să stai acasă ca o maimuţă în faţa oglinzii.

Câtă demnitate SĂ NU AI, să te machiezi non sop, să te dai cu creme în oglindă, să te speli, să îşi storci coşurile şi să recomanzi nu ştiu ce crema de coșuri, să îţi razi mustaţa? Să faci un asemenea circ… Să îţi pozezi tot ce ai prin  frigider în ideea că mai primeşti un iaurt moca, să îţi arzi poate păru’ doar ca să te vopseşti moca?
Cât de săracă poţi să fii? Sunt femei cu salarii mici care se respectă şi se vopsesc acasă sau la salonul din colţ, iar tu, influencera care cică eşti cu facultăţi prin strainatațuri, sau cu dressinguri fița (de unde atâta fița), să te pretezi la un vopsit sau un tuns gratis?! Păi nu ţi-e ruşine? NU ÎŢI E !!!

Să vă postaţi iaurturi, fructe, alifii, şampoane ,pamperşi, MOCA PRIMITE TOATE sărăciilor ce sunteţi…. VĂ PUNEŢI ŞI COPIII SĂ POZEZE…CĂŢEI, PISICI, TOT CE AVEŢI  DOAR MOCA SĂ FIE !!!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI