Oana Zăvoranu, umilință dură pentru Anda Adam. Ce a îndrăznit să spună: ”Să ne fereasca Dumnezeu!”

Ce spune oana Zavoranu despre Anda Adam

Oana Zăvoranu continuă războiul declarat reprezentantelor din lumea influencerilor, iar de data acesta se ia ”la trântă” cu Anda Adam. Aceasta a făcut o postare pe Facebook în care a criticat-o dur pe artistă.

Oana Zăvoranu, umilință dură pentru Anda Adam

Oana Zăvoranu nu se dezminte. După ce a criticat mai multe nume din showbiz-ul autohton, precum Oana Romn sau Adelin Pestrițu, a venit rândul Andei Adam să ”încaseze”. Bruneta a criticat-o pe blondină că s-a apucat de ”influencereală”, dar și că pozează pe rețelele de scializare în ipostaze de ”fandosire penibilă”.

”Hai ca i-a venit rândul și lui Andu Madam. Că nu puteam să trec cu vederea atâtea derapaje câte face fata asta. Se vrea și ea influencenceră și s-a apucat de făcut promoții, giveaway-uri și toate nenorocirile posibile, ca să intre și ea în rândul zăpăcitelor care vă dau daună totală cu atâtea postări. Și că face asta nu ar fi o problemă atât de mare, dar așa ipostaze, așa filtre, așa make-up și așa fandosire penibilă, mai rar. Andu Adam mai și scoate limbuța la voi și încearcă să arate ce divă sexy e ea și cum știe ea să fie fatală. Să ne fereasca Dumnezeu! Lângă pectoralii ăia, limbuța aia mai lipsea. Andule, ia vezi tu cum faci și las-o mai ușor cu sexoșenia asta copiată prost și mai lasă-ne cu influencerela ta! Hai, să te văd la sală! Lasă perucile și prosteala și trage acolo de fiare. Să stea mușchiul la locul lui.”

Tot despre Anda Adam, Oana Zăvoranu a declarat:

”Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut. Noroc cu pectoralii… pardon, sânii”, a scris, la InstaStory, Zăvoranca.

Ce spune Oana Zăvoranu despre vedetele care fac reclamă la produse

”Mă implic mult pt că mă doare să văd cum nişte trompete vă PROSTESC LA PROPRIU ŞI VĂ IAU BANII LA MIŞTO! Toate s-au lăsat de ce făceau,(că nu se ştie) şi s-au apucat de influencereala vieţii, ca fiind putori e uşor să stai acasă ca o maimuţă în faţa oglinzii.

Câtă demnitate SĂ NU AI, să te machiezi non sop, să te dai cu creme în oglindă, să te speli, să îşi storci coşurile şi să recomanzi nu ştiu ce crema de coșuri, să îţi razi mustaţa? Să faci un asemenea circ… Să îţi pozezi tot ce ai prin  frigider în ideea că mai primeşti un iaurt moca, să îţi arzi poate păru’ doar ca să te vopseşti moca?

Cât de săracă poţi să fii? Sunt femei cu salarii mici care se respectă şi se vopsesc acasă sau la salonul din colţ, iar tu, influencera care cică eşti cu facultăţi prin strainatațuri, sau cu dressinguri fița (de unde atâta fița), să te pretezi la un vopsit sau un tuns gratis?! Păi nu ţi-e ruşine? NU ÎŢI E !!!

Să vă postaţi iaurturi, fructe, alifii, şampoane ,pamperşi, MOCA PRIMITE TOATE sărăciilor ce sunteţi…. VĂ PUNEŢI ŞI COPIII SĂ POZEZE…CĂŢEI, PISICI, TOT CE AVEŢI  DOAR MOCA SĂ FIE !!!

O ŢARĂ ÎNTREAGĂ DE FEMEI ÎŞI CUMPĂRĂ pamperşi pentru copii, SAU MÂNCARE PT FAMILIE,  MEDICAMENTE CONTRA COST şi veniţi voi”, a scris Oana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI