Oana Zăvoranu a luat-o în colimator și pe Ruby. A jignit-o fără milă: ”Miloaga asta mulțumește pentru pomană”

Oana Zăvoranu a luat-o în colimator și pe Ruby. A jignit-o fără milă: ”Miloaga asta mulțumește pentru pomană”
Oana Zăvoranu continuă războiul cu vedetele din România. A luat-o în colimator și pe Ruby

După ce săptămânile trecute a lansat mai multe atacuri dure la adresa vedetelor, printre care Adelina Pestrițu, Bianca Drăgușanu, Oana Roman, Selly și Anda Adam, Oana Zăvoranu a luat-o în colimator acum și pe Ruby.

Oana Zăvoranu e de neoprit. ”Querida” a luat-o în colimator și pe Ruby

În urmă cu puțin timp, Oana Zăvoranu a distribuit un colaj cu mai multe vedete din România, printre care și Ruby. Imaginile erau fie cu acestea dinaintea operațiilor estetice, fie nemachiate. „Dovada că nu există femei urâte, ci doar femei sărace”, era scris în dreptul fotografiei publicate de Oana Zăvoranu, mesaj cu care aceasta nu a rezonat, replicând: „Nu sunt de acord. Urâtele sunt urâte”. De această dată, ”Querida” nu s-a mai luat de aspectul fizic al cântăreței, dar a acuzat-o că ar face troc de cele mai multe ori cu colaboratorii săi.

„I s-a livrat „dulceața” și lu miloaga asta, mă… și mulțumește frumos pentru pomană. Să fie primit, nu? Un arond corespunzător, în caz că erați chiori”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul InstaStory-ului lui Ruby.

Însă, atacurile nu s-au încheiat aici. „„Așa, postează tot, nu te lăsa, că așa mai primești și alte mocangeli. Păi ori nu ți-a pus nimic ori sunt bogate? Deci trebuia să fie și un R@#$x, ceva în ele, nu? Tu ești cu tupeul la tine grupa mare”.

Lupta divelor. „Ești rea în cerul gurii”

Oana Zăvoranu tună și fulgeră în mediul online, după ce Bianca Drăgușanu a ieșit și ea la atac. „Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală.

M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine? Nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă.

Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic. Problema este că vreau să mă lași în pace, nu-ți mai arăta frustrarea pe mine, că la mine nu ține. Știu deja că ești rea în cerul gurii”, a spus Bianca pe Instagram. Reacția Oanei nu a întârziat să apară. Aceasta a mai plusat cu câteva replici usturătoare către Bianca, făcând-o excortă de lux.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI