Anda Adam i-a șocat pe toți. Ce decizie a luat, acum totul este clar

Ce se intampla cu artista

Anda Adam și soțul ei s-au despărțit după cinci ani de căsnicie? Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi sunt și că pozele cu cei doi au dispărut.

Anda Adam i-a șocat pe toți

Chiar dacă între ei a început frumos relația, se pare că nu tot așa s-ar fi terminat. Și pe lângă faptul că nu mai au nicio poză pe rețelele de socializare, cei doi nici nu au mai postat nimic împreună, iar surpriză: nici măcar nu se mai urmăresc pe Instagram.

Dar asta nu e tot. Cei doi nu au mai fost văzuți de luni bune împreună și, mai mult, și-au sărbătorit și separat fiica. În prezent, nici Anda Adam și nici soțul ei nu au confirmat, dar nici această informație până la momentul de față. În plus, nu este prima oară când apar astfel de acuzații la adresa acestui cuplu. Cu toate că artista a încercat să nege deseori situația, spunând că totul ar fi fost bine între cei doi, declarațiile subitile făcute de Anda Adam au arătat exact contrariul.

”Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău.”, a declarat aceasta în urmă cu ceva timp.

”Oamenii se mai ceartă”

În plus, artista a ținut să demonteze toate zvonurile, declarând atunci că este ceva absolut normal ca oamenii să se mai certe, întrucât nu au mereu aceleași păreri. În plus, Anda Adam a mai spus că toate informațiile care au apărut în trecut despre un așa-zis divorț ar fi complet false.

“Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a mai spus aceasta.

Mai mult decât atât, Anda Adam a spus că ea nu ar putea ierta niciodată violența, dar că nu se pune această problemă în căsnicia ei. A mărturisit sincer că ar putea ierta o infidelitate și ar lupta pentru familie.  Artista a spus că nu este cazul lor și, în ciuda zvonurilor, ea și Sorin își doresc, în continuare, să meargă pe același drum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI