Oana Zăvoranu, tranformare radicală. A râs de Bianca Drăgușanu și acum a copiat-o

Oana Zăvoranu și-a surprins, recent, fanii de pe rețelele sociale, cu noua fotografie distribuită. Dacă în trecut o ironiza pe Bianca Drăgușanu pentru anumite retușuri pe care diva și le făcuse la nivelul chipului, iată că, acum, internauții o acuză pe controversata actriță că i-ar fi călcat pe urme celebrului designer.

Cum arată Oana Zăvoranu după ce și-a mărit buzele

Oana Zăvoranu a comis-o din nou și a revenit în centrul atenției mass-media, după ce a postat o serie de fotografii inedite pe contul său de Instagram. Cu toții știm că faimoasa actriță este o mare iubitoare de animale, iar pisoiul Putin este odorul ei.

Zăvo are o relație strânsă cu a sa comunitate de fani de pe Instagram, urmăritori pe care îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi. Recent, bruneta a distribuit în mediul online câteva imagini în care apare dormind alături de motanul ei.

Dacă cei mai mulți dintre fanii Oanei Zăvoranu au complimentat-o pentru frumusețea pisoiului și au admirat relația strânsă pe care actrița o are cu animalul său de companie, unii dintre internauți au criticat-o pe vedetă pentru retușurile pe care și le-a făcut la nivelul buzelor.

„Ce ti-ai facut la buze nu arata ok!

Cine e in poza?😂

E Daniela Crudu!”, sunt câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au scris Oanei Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu și-a mărit buzele

Unii i-au scris că seamănă cu Daniela Crudu, în timp ce alții au apostrofat-o pentru faptul că i-ar fi călcat pe urme Biancăi Drăgușanu, cea pe care, ani de-a rândul, a supranumit-o Buzilă, din pricina buzelor mari pe care blondina le-a purtat mai bine de 10 ani de zile.

Oana Zăvoranu ar fi trecut pragul cabinetului medicului estetician, de curând, după cum au sugerat urmăritorii săi din mediul online, vedeta având buza superioară ușor inflamată. În trecut, Zăvo a fost poreclită Buzuka, pe vremea când juca în telenovele.

Fanii controversatei actrițe s-au arătat deranjați de faptul că Oana Zăvoranu le critică pe vedetele din showbizul românesc care au buzele extrem de mari, în timp ce, acum, se pare că ar fi apelat și ea la aceleași intervenții de frumusețe.