Oana Zăvoranu va candida la alegerile prezidențiale din 2024. Omul momentului este cel care a convins-o

Oana Zăvoranu va candida la alegerile prezidențiale din 2024. Omul momentului este cel care a convins-o
Oana Zavoranu, anunt surprinzator. Vedeta candideaza la alegerile prezidentiale din 2024

Oana Zăvoranu vrea să dea lovitura în politică și este determinată să candideze la alegerile prezidențiale din 2024. Faimoasa actriță consideră că posedă toate atuurile necesare pentru a aspira la cel mai înalt post al statului. Ce mesaj le-a transmis internauților.

Oana Zăvoranu vrea să devină prima femeie președinte în România

Oana Zăvoranu a aruncat bomba mediatică în showbizul românesc, atunci când și-a anunțat prietenii virtuali că vrea să candideze la postul de președinte al României. Următoarele alegeri prezidențiale vor avea loc în 2024.

În alegerile prezidențiale din 2019, Klaus Iohannis a fost reales Președintele României cu un procent de 66,09% în turul 2, obținând 37,82% în primul tur.

Controversata actriță se autocaracterizează a fi o femeie puternică, independentă, directă și tranșantă, cunoscută pentru părerile sale de neclintit, atuuri care ar putea fi esențiale pentru a o ajuta să devină prima femeie președinte a României.

Recent, Oana Zăvoranu a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram, acolo unde menține o relație deschisă și strânsă cu a sa comunitate de fani.

Când o internaută a întrebat-o dacă s-a gândit vreodată să candideze la alegerile prezidențiale din România, răspunsul afirmativ al brunetei a venit ca o mare surpriză pentru susținătorii săi.

„Să devin președintele țării. Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt mult prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Și dacă „dl. Latex” a făcut-o, eu pot fi mult mai bună și pregătită să conduc cu cap și c***e țara asta!

Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a fost mesajul controversat pe care Oana Zăvoranu l-a postat pe Instastories.

Caracterul puternic al Oanei Zăvoranu i-a făcut pe foarte mulți dintre admiratorii săi să vadă în ea un lider capabil și apt să conducă România, motiv pentru care și-au exprimat sprijinul față de vedetă. Fanii brunetei susțin că ar vota-o negreșit, pentru ca soția lui Alex Ashraf să ocupe cea mai înaltă funcție în stat.

Oana Zăvoranu vrea să scrie o carte autobiografică

Oana Zăvoranu are planuri mari. Vedeta a mărturisit, recent, că lucrează la un proiect de suflet extrem de important, acela de a-și scrie o carte autobiografică.

„Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidența este că am vobit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta…Așa că eu zic că tot în toamenă o să fie lansată pentru voi toți”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.