Oana Zăvoranu, schimbare de look la sfârșit de an. Cum a ajuns vedeta să arate, după zvonurile legate de divorțul de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu, schimbare de look la sfârșit de an. Cum a ajuns vedeta să arate, după zvonurile legate de divorțul de Alex Ashraf
Oana Zăvoranu, schimbare de look la sfârșit de an

Oana Zăvoranu a vrut o schimbare la sfârșit de an. Vedeta din ”Sacrificiul” și-a schimbat look-ul, acum este tunsă scurt și radiază de fericire. Deși, nu este adepta operațiilor estetice, Oana caută mereu noi căi prin care să arate mai bine și prin care să-și surprindă fanii. Iată cum arată acum!

Cum a ajuns să arate Oana Zăvoranu, după zvonurile legate de divorțul de Alex Ashraf

Actrița din Sacrificiul, serialul de pe Antena 1 unde joacă alături de Dorian Popa, a decis să-și îmbunătățească aspectul fizic. Vedeta și-a făcut o schimbare de look și pare mai fericită ca oricând. Oana a ținut să împărtășească această schimbare și cu fanii săi, pe contul său de Instagram. De asemenea, vedeta le-a urat celor ce urmăresc și ”sărbători frumoase”.

Oana Zăvoranu, nou look
Oana Zăvoranu s-a tuns scurt

Fotografia a strâns 8,310 like-uri dar și foarte multe reacții din partea fanilor. ”Ți-e îți stă oricum bine, ești frumoasă oricum”, ”Ești o femeie frumoasă și dacă te razi pe cap”, ” Faci parte din categoria oamenilor fără vârstă”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Oana Zăvoranu și soțul său, Alex Asharf au fost de curând în atenția tuturor după ce s-a zvonit că cei doi ar divorța. Suspiciunea a pornit de la faptul că bruneta și-a șters toate pozele pe care le avea cu acesta pe rețelele de socializare. Ulterior, surse din anturajul lui Dorian Popa, colegul de platou cu care Oana joacă în Sacrificiul, a declarat că aceștia ar fi foarte apropiați și că lui Dorian ”i s-ar fi aprins călcâiele după Oana”.

”Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări. Oana este genul de femeie care pare foarte dură, rea, dar, în momentul când te întâlnești personal cu ea și o cunoști cu adevărat, realizezi ce persoană minunată este”, a spus un apropiat de-al solistului.

Însă, atât Dorian Popa cât și Oana Zăvoranu au ținut să infirme zvonurile care au apărut în spațiul public. Cei doi au declarat că sunt doar colegi și nimic mai mult de atât. De asemenea, bruneta a ținut să-l asigure pe Alex Asharf de iubirea nemărginită pe care i-o poartă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI