Dorian Popa și Oana Zăvoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de bănuit în cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa și Oana Zăvoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de bănuit în cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1
Dorian Popa și Oana Zăvoranu, cel mai nou cuplu din showbiz?

Dorian Popa și Oana Zăvoranu formează cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi în serialul ”Sacrificiul”, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat așa încât să apară pe internet și semne care să întărească supoziția. Ce a dat de bănuit?

Dorian Popa și Oana Zăvoranu, cel mai nou cuplu din showbiz?

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt în vizorul presei de câteva zile, după ce de pe coturile de socializare ale vedetei au dispărut pozele cu soțul său. Despre zvonuri au vorbit ambii, Alex pentru Spynews, iar Diva din ”Sacrificiul” pentru VIVA!. Bărbatul a declarat că relația cu soția sa merge mai bine ca niciodată, iar Oana, contactată de jurnaliștii de la revista de fashion, a rămas surprinsă atunci când a fost întrebată de separare.

”Speculațiile nu își au rostul. Eu sunt fericit cu soția mea și o iubesc. Nu se pune problema de vreun divoț”, a spus Alex.

Oana Zăvoranu a răspuns și ea curioasei întrebări. Scurt, dar la obiect, a spus: ”Care divorț?”.

Așadar, cei doi parteneri au negat, dar în calcul au intrat alte supoziții. După o verificare a contului de Instagram al vedetei, se poate observa că Oana a început să posteze din ce în ce mai des fotografii cu Dorian Popa. Cei doi sunt colegi în ”Sacrificiul” și se poate ca timpul petrecut împreună pe platourile de filmare să îi fi apropiat. În plus, mai în glumă, mai în serios, în descrierea unei imagini publicate de brunetă, în care se află alături de cântăreț, se regăsește un mesaj cel puțin curios. ”Love story….wanna be ???” (O poveste de iubire….se dorește a fi).

”I s-au aprins călcâiele după Oana”

De asemenea, o sursă din anturajul lui Dorian Popa a declarat pentru cancan.ro că artistului i s-au aprins călcâiele după brunetă.

„Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări. Oana este genul de femeie care pare foarte dură, rea, dar, în momentul când te întâlnești personal cu ea și o cunoști cu adevărat, realizezi ce persoană minunată este”, a spus un apropiat de-al solistului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI