Dorian Popa a făcut anunțul despre relația cu Oana Zăvoranu. Ce s-a întâmplat cu iubita lui oficială

Dorian Popa a făcut anunțul despre relația cu Oana Zăvoranu. Ce s-a întâmplat cu iubita lui oficială
Dorian Popa a făcut anunțul despre relația cu Oana Zăvoranu

Dorian Popa și Oana Zăvoranu sunt colegi în serialul ”Sacrificiul” de la Antena 1, iar timpul petrecut pe platourile de filmare pare că i-a apropiat așa încât pe internet să apară semne care să întărească cele supoziția cum că cei doi ar forma un cuplu. Ce spune Dorian despre ipotezele din presă?

Dorian Popa a făcut anunțul despre relația cu Oana Zăvoranu

Se zvonește că Dorian Popa și Oana Zăvoranu ar forma cel mai nou cuplu din showbiz, în urma faptului că Diva din ”Sacrificiul” a șters pozele pe care le avea pe rețelele sociale cu soțul ei și le-a înlocuit cu unele în care se afla alături de artist. Astfel, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt în vizorul presei de câteva zile și au și vorbit despre supozițiile care îi înconjoară. Întrebat de jurnaliștii de la Spynews care este adevărul, bărbatul a declarat că relația cu soția sa merge mai bine ca niciodată, iar Oana, intervievată de cei de la revista Viva, a rămas surprinsă atunci când a fost întrebată de separare. Vedeta a spus, scurt și la obiect: ”Care divorț?”

Dorian Popa a făcut anunțul despre relația cu Oana Zăvoranu. Ce s-a întâmplat cu iubita lui oficială
Imagine postată de Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram

Cei doi parteneri au negat, dar în calcul au intrat alte ipoteze. După o verificare a contului de Instagram al vedetei, se poate observa că Oana a început să posteze din ce în ce mai des fotografii cu Dorian Popa. Cei doi sunt colegi în ”Sacrificiul” și se poate ca timpul petrecut împreună pe platourile de filmare să îi fi apropiat. În plus, mai în glumă, mai în serios, în descrierea unei imagini publicate de brunetă, în care se află alături de cântăreț, se regăsește un mesaj cel puțin curios. ”Love story….wanna be ???” (O poveste de iubire….se dorește a fi). Acum, despre situație a vorbit și a treia parte implicată, Dorian Popa. Interpretul a infirmat o relație cu Oana și a subliniat că, dacă ar exista vreodată ceva legat de viața lui personală, va avea grijă să facă totul public chiar el.

Varianta lui Dorian Popa

„Am tot văzut că circulă o veste conform căreia eu şi Oana Zăvoranu am forma un cuplu şi mă simt dator să infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul “Sacrificiul”. Este adevărat că în noul sezon al serialului, “Alegerea”, rolurile noastre se intersectează mai mult decât până acum şi este posibil ca pozele făcute pe platourile de filmare să inducă în eroare.

Eu am o relaţie ce durează de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion, ne impune să nu amestecăm munca cu viaţa personală”, a declarat Dorian Popa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI