20 dec. 2019 | 10:28

Dorian Popa a făcut anunțul despre relația cu Oana Zăvoranu. Ce s-a întâmplat cu iubita lui oficială

Monden
Dorian Popa a făcut anunțul despre relația cu Oana Zăvoranu. Ce s-a întâmplat cu iubita lui oficială
Dorian Popa a făcut anunțul despre relația cu Oana Zăvoranu

Dorian Popa și Oana Zăvoranu sunt colegi în serialul ”Sacrificiul” de la Antena 1, iar timpul petrecut pe platourile de filmare pare că i-a apropiat așa încât pe internet să apară semne care să întărească cele supoziția cum că cei doi ar forma un cuplu. Ce spune Dorian despre ipotezele din presă?

Dorian Popa a făcut anunțul despre relația cu Oana Zăvoranu

Se zvonește că Dorian Popa și Oana Zăvoranu ar forma cel mai nou cuplu din showbiz, în urma faptului că Diva din ”Sacrificiul” a șters pozele pe care le avea pe rețelele sociale cu soțul ei și le-a înlocuit cu unele în care se afla alături de artist. Astfel, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt în vizorul presei de câteva zile și au și vorbit despre supozițiile care îi înconjoară. Întrebat de jurnaliștii de la Spynews care este adevărul, bărbatul a declarat că relația cu soția sa merge mai bine ca niciodată, iar Oana, intervievată de cei de la revista Viva, a rămas surprinsă atunci când a fost întrebată de separare. Vedeta a spus, scurt și la obiect: ”Care divorț?”

Dorian Popa a făcut anunțul despre relația cu Oana Zăvoranu. Ce s-a întâmplat cu iubita lui oficială

Imagine postată de Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram

Cei doi parteneri au negat, dar în calcul au intrat alte ipoteze. După o verificare a contului de Instagram al vedetei, se poate observa că Oana a început să posteze din ce în ce mai des fotografii cu Dorian Popa. Cei doi sunt colegi în ”Sacrificiul” și se poate ca timpul petrecut împreună pe platourile de filmare să îi fi apropiat. În plus, mai în glumă, mai în serios, în descrierea unei imagini publicate de brunetă, în care se află alături de cântăreț, se regăsește un mesaj cel puțin curios. ”Love story….wanna be ???” (O poveste de iubire….se dorește a fi). Acum, despre situație a vorbit și a treia parte implicată, Dorian Popa. Interpretul a infirmat o relație cu Oana și a subliniat că, dacă ar exista vreodată ceva legat de viața lui personală, va avea grijă să facă totul public chiar el.

Varianta lui Dorian Popa

„Am tot văzut că circulă o veste conform căreia eu şi Oana Zăvoranu am forma un cuplu şi mă simt dator să infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul “Sacrificiul”. Este adevărat că în noul sezon al serialului, “Alegerea”, rolurile noastre se intersectează mai mult decât până acum şi este posibil ca pozele făcute pe platourile de filmare să inducă în eroare.

Eu am o relaţie ce durează de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion, ne impune să nu amestecăm munca cu viaţa personală”, a declarat Dorian Popa.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro