De ce nu a făcut Oana Zăvoranu copii. Vedeta Antena 1 ia foc când aude de asta. Ce se întâmplă

Motivul pentru care Oana Zăvoranu nu a făcut copii până acum

Majoritatea oamenilor continuă să o întrebe pe Oana Zăvoranu de ce nu a făcut până acum copii. Bruneta, enervată la culme de întrebările care curg încontinuu pe rețelele de socialzare, a spulberat orice ipoteză și a spus adevărul. Cum le-a răspuns actrița din Sacrificiul curioșilor din mediul online?

De ce Oana Zăvornau nu a făcut copii până acum?

Cu toate că a mai atins puțin acest subiect și în anumite emisiuni, ultima discuție fiind la Extra Night Show, a mai răspuns încă o dată veșnicei întrebări. Oana, de fel expansivă, le-a răspuns într-un stil mai puternic fanilor prea curioși de această problemă, crezând că vor înceta odată pentru totdeauna.

Actrița a confirmat de multe ori că nu este de acord cu gândirea liniară și „comunistă”, care are un fir deja cunoscut: relație, nuntă și copii. Nu cu mult timp în urmă, la XNS, a afirmat că dacă ar face un copil, nu ar dori ca ea să-l poarte în pântece, ci ar apela la o mamă surogat. Cu toate că numeroase femei au fost împotriva a celor spuse, mai ales din cauza motivului pentru care a ajuns la această decizie. Oana a spus atunci că nu ar dori ca tot corpul să-i fie schimbat din cauza unei potențiale sarcini. Dacă a glumit sau nu…numai aceasta știe.

Fotografia care a trezit întrebările nenumărate despre viitorul Oanei alături de un copil Sursa Foto: instagram.ro
Fotografia care a trezit întrebările nenumărate despre viitorul Oanei alături de un copil Sursa Foto: instagram.ro

”De ce nu faci, Oana, copii?”

”De ce nu faci, Oana, copii?”? Uite că nu vreau ,că nu e momentul încă, că nu simt șii că nu e treabă voastră.Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență ?, zilnic pusă! ?. Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?”?. Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei ! ?”
Oana Zăvoranu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI