Oana Roman, lecție de bun-simț după atacul Oanei Zăvoranu. Ce mesaj i-a transmis

Oana Roman, lecție de bun-simț după atacul Oanei Zăvoranu. Ce mesaj i-a transmis
Oana Roman este fericita, astfel ca nu vrea sa stie ce spune Oana Zavoranu despre ea

Oana Roman a dat o lecție de bun-simț după atacul Oanei Zăvoranu. Oana Roman și Oana Zăvoranu continuă scandalul pe rețeaua de socializare. După postarea făcută de Oana Zăvoranu la adresa ei, fiica fostului premier Petre Roman nu s-a putut abține și i-a dat replica. Ce mesaj i-a transmis, vedeți în rândurile de mai jos.

Oana Roman nu răspunde atacului Oanei Zăvoranu. Ce i-a transmis după ce Oana Zăvoranu a făcut-o purcelușa Peppa

Oana Roman a dat o lecție de bun-simț după ce Oanei Zăvoranu a atacat-o. Luna noimebrie continuă să surprindă prin prisma celor întâmplate în showbiz. Deși este plină epidemie de coronavirus, vedetele continuă să livreze știri. După divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă, un nou scandal s-a conturat în showbiz între două Oane celebre, Zăvoranu, respectiv Roman.

Cele două vedete aruncă vorbe dure una împotriva celeilalte, după ce fiica lui Petre Roman a caracterizat-o pe cealaltă un fel de brânză bună în burduf de câine. A spus despre ea că este deșteaptă, dar că este o femeie agresivă. Oana Zăvoranu n-a stat mult pe gânduri și a atacat-o pe Oana Roman făcând-o purcelușa Peppa. ”Cine mă, Purcelușa Peppa? Așteaptă și vezi!”, spuse Oana Zăvoranu pe pagina personală de Instagram.

Oana Zavoranu a jugnit-o pe Oana Roman
Oana Zavoranu a jugnit-o pe Oana Roman

Replica Oanei Roman

Astfel, azi-noapte, după ce Zăvo a zis ce a zis, Oana Roman, fiica lui Petre Roman a răspuns imediat, dar într-un mod elevat. Oana Roman le-a spus fanilor săi că nu o interesează absolut deloc subiectul respectiv și consideră că este destul de mare încât să se apere singură. De asemenea, vedeta nu înțelege de ce primește mesaje de la alți oameni vis-a-vis de acest subiect, din moment ce ea chiar ignoră ”săgețile” subtile Oanei  Zăvoranu.

Nu mă interesează și cred că sunt destul de mare să mă apăr în cazul în care vreau să o fac. O fac doar atunci când consider că merită și că am pentru ce. În cazul de față nu cred că e cazul să discutăm și vă rog frumos nu îmi mai trimiteți mesaje. Mi se pare culmea că pe alții îi interesează mai mult decât pe mine ce spun unii oameni despre viața mea”, a zis Oana Roman.

Oana Roman este prea fericită ca să se implice în scandal cu Oana Zăvoranu

Pe de altă parte, Oana Roman, nu vrea să continue cu Oana Zăvoranu, întrucât susține că trece prin cea mai bună perioadă a sa din toate punctele de vedere. Are tot ceea ce îi trebuie, este fericită și lucrurile merg foarte bine, astfel că nu o interesează scandalurile. Pentru Oana Roman contează doar binele familiei sale, în niciun caz ce spune Oana Zăvoranu.

În momentul acesta trăiesc cea mai bună perioadă din viața mea. Am tot ce-mi trebuie, nu-mi lipsește nimic. Sunt super, super, super bine și doar asta contează!”, a mai adăugat Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI