Oana Zăvoranu o desființează pe Oana Roman. Gestul observat de vedetă chiar acum

Oana Zăvoranu o desființează pe Oana Roman. Gestul observat de vedetă chiar acum
Oana Roman mândră de Pepe, atacată de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu se implică din ce în ce mai mult în scandalul momentului. Este vorba de divoțul fostului ei soț, Pepe și Raluca Pastramă. După ce a făcut anumite declarații despre cei doi, bruneta s-a dezlănțuit asupra Oanei Roman. Oana Zăvoranu nu este la primul atac asupra Oanei Rman, în trecut au mai existat și alte atacuri de acest gen.

Oana Roman mândră de Pepe, atacată de Oana Zăvoranu

Subiectul monden al momentului este divorțul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă. Lucrurile pare-se că nu au avut o evoluție calmă, acuzațiile venind din ambele părți. Totul ar fi culminat cu informațiile cum că Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pastramă în public.

Ulterior, conform surselor playtech.ro, procurorul ar fi emis și un ordin de protecție împotriva lui Pepe. Una din personalitățile lumii mondene autohtone, Oana Roman, ar fi declarat recent că este mândră de artist și că îi susține decizia de a divorța. Numai că, vulcanica Oana Zăvoranu a ieșit iar în public, pe Instagram, atacând-o pe Oana Roman și desființându-i afirmațiile.

”Mare talent! Și o minune de voce și de om. Tare mândră de el! Și de ăsta e tare mândră… E… ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca „iubit” că de mult timp visează în secret la el… la el și el… NIMIC, BĂI NENE. (…) „Dar tu… continuă să visezi… că visul moare ultimul. Nugget are ale „trebi”, măi””, i-a transmis Oana Zăvoranu Oanei Roman, pe Instagram.

Bruneta Oana declară război Oanei Roman

Nu se știu exact motivele, dar ceea ce e este clar, este faptul că Oana Zăvoranu nu este la primul atac dur la adresa Oanei Roman. În urmă cu două săptămâni, tot pe Instagram, bruneta Oana a lansat un atac dur, plin de ironii și acuzații, la adresa Oanei Roman. Nu știm dacă Oana Roman a reacțonat până la momentul când scriem acest articol, dar fanii de pe Instagram, în număr mare, au savurat cele enunțate de Oana Zăvoranu.

”A fost odata ca niciodata o ‘fetita’ cu mare pofta de mancare Parintii credeau ca o sa ii treaca, dar pofta de mancare si apetitul pt scandal si mizerie a crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ ei. Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aiba de-a face cu ea. O cheama Onuca Pateut. Mai nou raspunde la numele de Peppa Pig.

Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc. Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o. In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost… ”, scria Oana Zăvoranu pe instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI