Ce a făcut Raluca Pastramă la scurt timp după ce Pepe a bătut-o. Imaginile sunt publice

Ce a făcut Raluca Pastramă la scurt timp după ce Pepe a bătut-o. Imaginile sunt publice
Imaginile publicate de Raluca Pastramă după ce s-a aflat că a fost bătută de Pepe

La începutul lunii noiembrie, Pepe își uimea audiența cu anunțul divorțului lui de soția sa, Raluca Pastramă. Vestea a fost cu atât mai șocantă cu cât cei doi păreau să formeze o familie fericită, lipsită de evenimente grave majore. La acea dată, solistul afirma că el și partenera vor păstra o relație civilizată pentru fiicele lor. Între timp, lucrurile s-au schimbat. Femeia a formulat o plângere împotriva artistului, cerând și un ordin de restricție care să-l vizeze.

Pepe, divorț cu probleme. Imagini cu Raluca Pastramă după ce s-a aflat că a fost bătută de artist

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, anunța Pepe la începutul lunii curente, într-o înregistare video publicată pe contul său de Youtube.

„Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, mai spunea acesta.

Multe zile după, despre cei doi nu s-au aflat detalii care să conducă la motivul separării. Astăzi, însă, ele nu mai contenesc. Dacă recent s-a zvonit că familia lor s-ar fi destrămat din cauza unor dispute în care ar fi fost implicată și mama artistului, astăzi se vorbește despre agresiune, căci între cei doi ar fi avut loc unele scene de acest gen, în urma cărora Raluca a formulat o plângere împotriva soțului.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se prezintă în comunicatul Poliției.

A fost în parc alături de fetele ei 

La scurt timp după ce această informație s-a propagat, Raluca Pastramă a publicat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe în care le arată admiratorilor săi că este bine, în special dacă se află în preajma persoanelor cele mai dragi, care îi alină de fiecare dată sufletul. Este vorba despre fiicele ei, alături de care s-a plimbat și jucat în parc. În imagini se poate vedea cum Raluca se dă în leagăn cu micuțele ei, ținând-o în brațe pe mezină, pentru a nu exista niciun pericol de accidentare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI