Oana Zăvoranu nu se lasă. Cum a umilit-o iar pe Oana Roman, în public

Oana Zăvoranu nu se lasă. Cum a umilit-o iar pe Oana Roman, în public
Oana Zăvoranu a umilit-o din nou pe Oana Roman. Ce replică i-a dat după ce a dezvăluit câte limbi străine vorbește

Oana Zăvoranu are o țintă clară în emisiunea sa online: Oana Roman. Actrița a luat-o din nou în colimator pe fiica lui Petre Roman după ce aceasta a dezvăluit câte limbi străine vorbește. „Și eu care ziceam să rupi și japoneza, dialectul mandarin și altele. Sunt profund dezamăgită.”

Oana Zăvoranu a umilit-o din nou pe Oana Roman. „Câte limbi străine cunoști?”/ „Sunt profund dezamăgită”

Oana Zăvoranu nu ratează nicio zi în a-și exprima dizgrația față de Oana Roman, cea față de care a început un război în urmă cu aproape un deceniu. În timp ce fiica fostului premier refuză să-i mai pronunțe numele, diva plusează cu glume la adresa sa, mai ales acum, de când și-a deschis un canal de Youtube unde analizează comportamentele din mediul online al persoanelor publice din România. Primul episod a fost despre tiza sa, apoi a continuat cu Adelina Pestrițu, Alina Ceușan și Cristina Ich. Între timp, însă, postările de pe contul de Instagram tot despre Oana Roman au fost.

Fosta prezentatoare TV și-a provocat urmăritorii la un joc, pe Instagram: un tir de întrebări care mai de care. Una i-a sărit în ochi Oanei Zăvoranu. Un internaut a întrebat-o câte limbi străine cunoaște bine, iar răspunsul vedetei a fost: „Franceză, engleză, italiană, spaniolă am mai uitat, dar dacă mă duc acolo, în câteva zile încep să vorbesc iar cursiv”.

Replica acesteia a fost motivul unei noi ironii din partea actriței: „Vaaai și eu care ziceam că rupi și japoneza, chineza, coreeana, dialectul mandarin și altele…sunt profund dezamăgită! Chiar credeam că măcar germana o știi”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

Zăvoranu, câștig în instanță în fața vedetelor

La scurt timp după ce a câștigat o ”primă rundă” cu Anda Adam, Oana Zăvoranu a mai bifat două victorii importante. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat recent în procesele intentate de Oana Roman și Alina Ceușan. Judecătorii au respins ca neîntemeiate cererile de emitere a unei ordonanțe președințiale. Deciziile magistraților nu sunt definitive. Cele două persoane publice pot contesta hotărârea autorității supreme cu apel în termen de 5 zile de la pronunțare.

„Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine”, a scris Oana Roman pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI