EXCLUSIV Oana Zăvoranu, veste uriașă în războiul cu influencerii. Anda Adam va înnebuni de nervi

EXCLUSIV Oana Zăvoranu, veste uriașă în războiul cu influencerii. Anda Adam va înnebuni de nervi
Oana Zavoranu, veste uriasa!

Reporterii Playtech.ro au aflat, în exclusivitate, că nonconformista actriță Oana Zăvoranu își savurează primă victorie în “Procesul “influencerelor pe moca”! Ea a câștigat acțiunea intentată în instanță de Anda Adam. Iar mâine se vor judeca alte două dosare, mai precis reclamațiile făcute de către Oana Roman și de Tișa Alina Adriana (Alina Ceușan), iar pe data de 8 ianuarie se va judeca dosarul Adelinei Pestrițu. În urmă cu câteva săptămâni, Oana Zăvoranu a declanșat pe rețelele sociale un adevărat război împotriva vedetelor care fac reclamă moca pe Internet: ”Vă iau pe toate, până la ultima! Eu sunt Zăvo și nu vă las să prostiți voi lumea cum vreți! Hai, vedeți cum vă toc pe youtube și ciocu’ mic și joc de glezne, nebunelor!”

”Influencerele recomandă, dar nu folosesc produsele, ele primesc cadouri pe care, după, “le vând”.

Oana Zăvoranu a lansat un atac dur la adresa mai multor vedete care se consideră “influencere” de succes: “Ne-am încălzit până acum, dar ce urmează nici nu vă închipuiți! Vine ce trebuie, iar toate “influncerele” vor înțelege că nu ne pot prosti pe față la infinit. Să fim clari de la început, nu am ceva personal cu ele! Show-ul acesta este pentru voi, cei care sunteți fierți pe minciunile lor. Ele ne tot arată tone de produse, iar gâștele pică.

Văd la una, văd la două și până la urmă cumpără la recomandările acestor influncere my ass. Noi le vom demasca pe toate! Atenție! Pe toate care o ard fără atenționare de reclamă și ne sufocă cu vrajeli. Ele recomandă, dar nu folosesc, ele primesc cadouri pe care, după, “le vând”. Le tocăm pe toate, aveți răbdare. Doar una este Zăvo! Și mi se rupe! Și nici nu vă salut!”, a fost postarea ei de pe conturile sociale, care a încins spiritele.

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam, Cristina Micu (Cristina Ich) și Tișa Alina Adriana (Alina Ceaușan) i-au intentat proces Oanei Zăvoranu

Cinci dintre divele ”tocate” de către Oana Zăvoranu, mai precis Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam, Cristina Micu (Cristina Ich) și Tișa Alina Adriana (Alina Ceaușan) i-au intentat proces, pe data de 22 decembrie, solicitând ca instanța de judecată să îi interzică actriței să mai folosească, în public, numele lor.

Nu au sunt mari șanse să câștige, pentru că toate au cerut ca tăvălugul Zăvoranu să fie oprit în instanță printr-o ordonanță președințială, o procedură specială, ce trebuie judecată în regim de urgență. Doar că, potrivit procedurilor, instanțele acceptă judecarea unui proces ce are ca obiect ordonanța președințială doar în cazuri speciale, în care este vorba fie de executări silite, fie de minori disputați în cazul unui divorț sau alte cazuri speciale prin gravitatea lor.

Anda Adam, luată peste picior de Oana Zăvoranu: “Hai ca i-a venit rândul și lui Andu Madam. Hai, să te văd la sală! Lasă perucile și prosteala și trage acolo de fiare”

Instanța a respins deja cererea Andei Adam. Astfel că, prima dintre cele cinci vedete, care a primit un răspuns negativ solicitării sale din partea instanței de la Judecătoria Sectorului 1, a fost Anda Adam. În dosarul cu numărul 40985/299/2020, judecătorii i-au respins ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei preşedințiale, cântăreața având însă dreptul să facă recurs în cinci zile de la pronunțarea sentinței.

Fără a-i da numele real, Oana Zăvoranu o făcuse ”praf”: “Hai ca i-a venit rândul și lui Andu Madam. Că nu puteam să trec cu vederea atâtea derapaje câte face fata asta. Se vrea și ea influenceră și s-a apucat de făcut promoții, giveaway-uri și toate nenorocirile posibile, ca să intre și ea în rândul zăpăcitelor care vă dau daună totală cu atâtea postări. Și că face asta nu ar fi o problemă atât de mare, dar așa ipostaze, așa filtre, așa make-up și așa fandosire penibilă, mai rar. Andu Adam mai și scoate limbuța la voi și încearcă să arate ce divă sexy e ea și cum știe ea să fie fatală. Să ne fereasca Dumnezeu! Lângă pectoralii ăia, limbuța aia mai lipsea. Andule, ia vezi tu cum faci și las-o mai ușor cu sexoșenia asta copiată prost și mai lasă-ne cu influencereala! Hai, să te văd la sală! Lasă perucile și prosteala și trage acolo de fiare. Să stea mușchiul la locul lui”.

Oana Zăvoranu, despre Adelina Pestrițu: ”Sunt amuzată și siderată de tupeul acestui personaj și de cum încearcă să vândă orice, oricum, oricât. De la „cremițe” minune, la cafea de fițe, până la șampoane”

În cursul zilei de mâine, Oana Roman și Alina Ceușan urmează și ele să afle decizia instanței. Pe data de 7 ianuarie, se va judeca dosarul depus de Cristina Inch, iar pe 8 ianuarie cel al Adelinei Pestrițu și al soțului său, Virgil Șteblea, cei doi fiind ambii reclamanți în dosarul cu numărul de înregistrare 40984/299/2020. Adelina Pestrițu, reclamantă alături de soțul său. Adelina Pestrițu este, de departe, vedeta luată cel mai mult în colimator de către Oana Zăvoranu. Actrița nu s-a lăsat nicidecum intimidată de acțiunea acesteia din instanță, și a continuat să o atace chiar și la finele anului 2020.

“Continuăm seria dezvăluirilor despre influencerul Pinochio. Sunt amuzată și siderată de tupeul acestui personaj și de cum încearcă să vândă orice, oricum, oricât. De la „cremițe” minune, la cafea de fițe, până la șampoane, make-up artiști și tot ce îi poate pica în brațe fabulosului influencer al României, le-am luat la puricat pe toate. Că nu am cum să mă uit la așa ceva și să nu comentez cum vi se bagă pe gât toate șmecheriile posibile și imposibile prin reclamă continuă și postări de îți stă mintea în loc. Pinochio vrea să facă bănuți, dar să fie și asumat și să arate lumii de ce face ea atâtea bartere și atâta publicitate. Că așa e frumos într-o lume în care influencereala are și ea regulile ei. Sau, în România, nu se ține cont de ce cere piața și de cum se face treaba la nivel profi? Ei bine, fac puțină curățenie la final de 2020 și punem totul pe tapet! Vă pup pe toți!”, scria Oana Zăvoranu, într-un nou episod despre cea pe care o numește Pinochio, în postările sale. A rupt photoshopul în două”.

Oana Zăvoranu, despre Oana Roman: ”Ea crede că prostește pe toată lumea cu ceaiul ei pentru slăbit și dieta minune, dar fanii mei sunt geană și nu ratează nimic”

În ceea ce o privește pe Oana Roman, actrița Oana Zăvoranu o numește pe aceasta Peppa (aluzie la prietenia de ani de zile pe care fiica fostului premier o are cu Pepe, fostul său soț). Despre aceasta, Oana a scris: “Mai folosește lumea filtre si tot felul de nenorociri ca să dea mai bine în poze, dar Peppa a rupt Photoshopul în două. A rupt șemineul, pereții si tot ce a stat în calea retușării pozei. N-ai cum așa ceva! Și asta doar pentru că vrea să arate cât a slăbit. Ea crede că prostește pe toată lumea cu ceaiul ei pentru slăbit și dieta minune, dar fanii mei sunt geană și nu ratează nimic. Mai ales când face ea live-uri și nu are cum să bage photoshopul, că pe video nu se poate cu d-astea. Eu nu pot să tac la așa hohaileli. Vă iau pe toate până la ultima! Eu sunt Zăvo și nu vă las să prostiți voi lumea cum vreți! Hai, vedeți cum vă toc pe youtube și ciocu’ mic și joc de glezne, nebunelor!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI