Dezvăluiri şocante făcute de Oana Zăvoranu despre miliardarul Dan Petrescu: “Mi-a furat 23 de milioane de euro”

Dezvăluiri şocante făcute de Oana Zăvoranu despre miliardarul Dan Petrescu: “Mi-a furat 23 de milioane de euro”
Oana Zăvoranu, detalii uluitoare despre Dan Petrescu

Miliardarul Dan Petrescu și-a găsit sfârșitul în urma tragediei de la Milano. Aeronava de mici dimensiuni pilotată de acesta s-a îndreptat spre o clădire din San Donato, iar cei aflați în avion și-au pierdut viața din cauza impactului. Totuși, abia acum s-a aflat ce legătură există între acesta și Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri uluitoare. Ce a spus despre Dan Petrescu

Presa din Italia anunța pe data de 4 octombrie că un avion s-a prăbușit în apropiere din Milano, iar în interiorul său se afla o familie de români. Aeronava transporta 8 persoane, printre care Dan Petrescu, dar și soția și fiul lui. Toți și-au pierdut viața în urma tragediei care a șocat o lume întreagă.

La scurt timp după moartea miliardarului, s-a aflat că Mărioara Zăvoranu ar fi avut o legătură cu acesta, ba chiar că aceștia erau foarte aproape de a încheia o afacere, însă totul a picat în ultimul moment. Acum, Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Dan Petrescu.

Ce legătură a avut Oana Zăvoranu cu Dan Petrescu

Bruneta a mărturisit că nu mama ei a avut o legătură cu miliardarul. Ba chiar, se pare că Oana Zăvoranu l-a cunoscut pe Dan Petrescu. Acesta ar fi furat 23 de milioane de euro din firma fondată de Nicolae Zăvoranu.

„Să-i fie țărâna ușoară, din punctul meu de vedere e bine că se odihnește… Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu.

Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru că mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu. Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu mi-a furat, din ceea ce am reușit eu să descopăr în momentul respectiv, 23 de milioane de euro! Milioane de euro care se aflau într-un off-shore din Cipru, Nicosia.”, a zis Oana Zăvoranu într-un vlog, potrivit româniatv.ro.

„23 de milioane mi-au fost furate de sub nas”

Mai mult, vedeta a explicat că banii luați de către Dan Petrescu trebuiau să ajungă în posesia ei. Aceasta ar fi singura legătură pe care familia Zăvoranu a avut-o cu miliardarul care a murit după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbușit, potrivit dezvăluirilor făcute de Oana Zăvoranu.

„Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea.

Asta este legătura care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu!

Doar 23 de milioane de euro, atât, nimic mai mult! În rest, să îi fie țărâna ușoară, acum se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde.”, a adăugat aceasta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI