Oana Zăvoranu, jignire gravă la adresa altei femei din showbiz: ‘Un gândac de bucătărie’

Oana Zăvoranu, jignire gravă la adresa altei femei din showbiz: ‘Un gândac de bucătărie’
Oana Zăvoranu, jignire uriașă la adresa unei femei din showbiz-ul românesc

Oana Zăvoranu nu s-a ferit niciodată să spună ce gândește, așa că nu a făcut acest lucru nici în cazul unei vedete care a intrat în lumea mondenă de curând. Despre cine este vorba și ce cuvinte urâte i-a adresat cunoscuta actriță? Bruneta a dat de pământ cu ea! În vizorul acesteia a intrat soția unui personaj celebru de la noi.

Oana Zăvoranu a dat de pământ cu o femeie din showbiz

Celebra Oana Zăvoranu face ce face și nu stă nicio zi în afara unor scandaluri în toată regula. Aceasta este una dintre cele mai transparente și tranșante vedete de la noi, iar tocmai pentru asta este apreciată de mulți dintre români. Nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume indiferent de persoanele care s-ar simți atacate după.

Concret, după războiul pe care le-a dus cu influencerele de la noi a venit o altă controversă. În noul scandal se află nimeni alta decât soția lui Flick. Pe de altă parte, nici femeia care a intrat recent în lumea mondenă nu se lasă atât de ușor călcată în picioare, așa că vine întotdeauna cu o reacție de fiecare dată când este atacată:

”Nu mă procupă absolut deloc ce spun, consider că fiecare om e la un nivel și dacă ăsta e nivelul nu mă interesează ce spun.0 Personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea. Nu răspund și n-am răspund până acum nu pentru că mi-e frică și că n-aș vrea să atac. Dar în momentul de față ar înseamna să mă cobor și mă lupt în mocirlă. Ce pot să fac în schimb în calitate de consilier în dezvoltare persoană, îi propun o oră de consiliere contra-cost. Eu nu fac mocangeală așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani, a mărturisit tânăra la Antena Stars. 

Una din fanele Oanei i-a postat într-un comentariu un link de la un material cu reacția soției omului de la radio la cuvintele adresate de brunetă. Cea din urmă i-a replicat că: ‘nu comentez de gândacii de bucătărie’. Mulți dintre internauți au râs în hohote la cele scrise de vedeta de televiziune.

”De când a cunoscut-o pe această mutulică s-a produs o chestie cu omul”

”Știți cum erau în Star Trek klingonienii cu fruntea aia mare? Ea este soția lui. Acest domn Rimă care știm că s-a făcut cunoscut că are talent la rimă și face caterinci în rimă, vobește în rimă. Omul este extrem de talentat și părea un tip normal dar iată ce se intâmplă când femeia te coboară. În cazul lui Flick, l-a coborât până l-a omorât.

De când a cunoscut-o pe această mutulică s-a produs o chestie cu omul și s-a întâmplat ceva cu el. Așa se întâmplă când stai pe lângă mutulici(..) Ei sunt o familie de influenceri. El făcea ceva, dar între timp l-a contaminat mutulică care ce face, este influencer. Trebuie să înțelegeți cât de mare este impocrizia pentru că ea are mici probleme de dezacord între subiect și predicat. De fapt ea nu știe să vorbească. E la locul ei prostia. Prostia te-a găsit pe tine și aici îi place. Subiectul cu predicaul sunt în război în cazulei și e aface giveaway-uri cu cărți pe instagram”
Oana Zăvoranu (Sursa: youtube canal personal al Oanei Zăvoranu)