Oana Zăvoranu, îndurerată. A făcut anunțul chiar ieri dimineață

Oana Zăvoranu, îndurerată. A făcut anunțul chiar ieri dimineață
Oana Zăvoranu, anunț trist. Fanii s-au îngrijorat

Oana Zăvoranu i-a întristat serios pe fani. Celebra actriță a făcut anunțul chiar în cursul zilei de ieri dimineață. Ce a dezvăluit aceasta fanilor și de ce și-a îngrijorat prietenii virtuali?

Anunțul trist al Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu e una dintre cele mai controversate persoane publice, dar tocmai pentru felul său expansiv de a fi este adorată de cei mai mulți. Aceasta e o fire războinică, transparentă, dură, dar recunoaște că e răpusă de dor și durere și tânjește după o anumită persoană dragă din viața ei. Oana a ieșit de ceva la atac, reușind să pună la zid multe din vedetele din lumea showbiz-ului, dar pentru acest lucru e deja cunoscută. Cu ocazia aceasta, bruneta a vorbit și despre viața sa personală, recunoscând că nu-i lipsește nimic din ceea ce cu ani în urmă primea de la mama ei.

Cu toate astea, dorul imens se trage din cauza lipsei tatălui său. Actrița a deschid cufărul cu amintiri și a împărtășit cu fanii ei un moment sensibil din copilăria sa de care-și amintește cu drag. La fel ca în alte dăți, în timp ce aceasta și-a ridicat în slăvi tatăl și l-a numit eroul ei, despre cea care i-a dat viață nu a subliniat nimic, arată spynews.ro.  După cum bine știu fanii ei, Oana nu și-a iertat mama răposată și vorbește de bine doar de tatăl ei, care a fost și va rămâne una din cele mai importante persoane din viața sa pe care le-a pierdut mult prea devreme, din păcate.

Oana Zăvoranu alături de părinții ei
Oana Zăvoranu alături de părinții ei

Cine a fost tatăl actriței și cum a reușit să dețină atâtea bunuri pe vremea comuniștilor?

„Singur-singurel, tatăl Oanei Zăvoranu ar fi uşurat statul român, în 2006, de aproape şase milioane de lei. Mai exact, într-o vreme în care bucureştenii începuseră să stea la cozi la carne, Bănicioiu ar fi ‘tras la cântar’ din salamul, şunca şi caşcavalul folosite în unităţile alimentare administrate de el. Banii i-a băgat în bijuterii, electronice, valută, mai multe carnete CEC şi în buzunarele mai-marelui Ioan Apostol. În noiembrie 1984, miliţienii au ridicat din casa lui Bănicioiu câteva sute de grame de aur, 15.130 de dolari, 23.050 de mărci, 370 de guldeni olandezi şi 15 carnete CEC cu sume cuprinse între 70.000 şi 115.000 de lei. În total, 1.504.013 lei, suma ameţitoare pentru acea dată. Bani pe care Bănicioiu a recunoscut că i-a sustras conform filelor 211 şi 247 din dosarul de urmărire penală. Pentru faptele lui, tatăl Oanei Zăvoranu a fost condamnat la 7 ani de puşcărie, a doua pedeapsă ca perioadă de detenţie după cea de nouă ani dată chiar liderului Ioan Apostol” (Sursa: libertatea.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI