Oana Zăvoranu, în brațele lui Alex Bodi. S-a pozat fără sutien

Oana Zăvoranu, în brațele lui Alex Bodi. S-a pozat fără sutien
Oana Zavoranu, in bratele lui Alex Bodi

Oana Zăvoranu lovește din nou! Controversata brunetă este obișnuită să capteze atenția celor din presa românească, prin felul său de a fi, declarațiile sale spumoase și războiul pe care l-a declarat, de câteva luni încoace, influencerilor din România. Cum a fost surprinsă focoasa brunetă în brațele fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Oana Zăvoranu, în brațele lui Alex Bodi

A fost petrecere mare în showbizul românesc. Ziua de 16 iunie a subliniat data de naștere a frumoasei Oana Zăvoranu. Celebra actriță a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani, iar fanii au rămas mască. Pe lângă faptul că bruneta se menține într-o formă de zile mari și pare că a descoperit secretul tinereții veșnice, un detaliu inedit le-a atras atenția fanilor săi din mediul virtual.

Așa cum era de așteptat, Oana Zăvoranu și-a aniversat ziua de naștere cu o petrecere de pomină. Oaspeții actriței s-au distrat pe cinste și s-au desfătat cu bucate alese, băuturi reci și muzică pe cinste. Printre invitații de onoare ai evenimentul a fost surprins nimeni altul decât Alex Bodi. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a pozat alături de sărbătorită, iar detaliul care i-a înmărmurit pe toți a fost acela că Oana Zăvoranu nu a purtat sutien în seara cu pricina.

Fiind o persoană asumată, căreia nu i-a fost niciodată teamă să recunoască lucrurile pe care le-a făcut în viață, se poate vedea cu ochiul liber faptul că frumoasa Zăvo este o femeie care se simte extrem de bine în pielea ei, motiv pentru care nu se sfiește în a se afișa în public fără a avea un suport pentru bustul său generos.

„Am făcut 28 de primăveri! L-am dansat pe Dan Diaconescu. Tot noi suntem fruncea. Au venit prieteni frumoși, oameni care chiar am simțit că mă iubesc, a fost una dintre cele mai frumoase zile de naștere ale mele”, i-a povestit Oana Zăvoranu lui Dan Capatos la Xtra Night Show.

Ce surpriză le-a pregătit Oana Zăvoranu fanilor săi

Printre invitații de seamă ai petrecerii s-au numărat și prieteni apropiați de-ai actriței precum Adriana Bahmuțeanu, Andreea Tonciu și soțul ei Daniel Niculescu, precum și Dan Diaconescu, fostul șef de la OTV.

Oana Zăvoranu are motive să se bucure! Emisiunea ei de pe Youtube are un succes fulminant, iar cu această ocazie, bruneta și-a anunțat fanii că le va da porție dublă de emisie, începând din toamnă.

„Așadar, ne bucurăm toți de cele câteva săptămâni de vacanță pe care o împletim cu muncă susținută și prolifică. Și… totul pentru voi, fanii și susțînătorii mei, singurii care ați crezut in mine.

Ați înțeles mesajul meu și nu ați plecat urechile la toți/ toate scursurile care mă mâncau de cur pentru că nu au fost, nu sunt și nu vor ajunge la degetul meu mic, nici dacă se mai nasc de 10 ori 😎”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI