Ce se întâmplă cu emisiunea Oanei Zăvoranu. Bruneta a făcut anunțul oficial

Ce se întâmplă cu emisiunea Oanei Zăvoranu. Bruneta a făcut anunțul oficial
Ce se intampla cu emisiunea Oanei Zavoranu

Oana Zăvoranu e pe val. Frumoasa brunetă le pregătește o surpriză de zile mari fanilor ei din mediul virtual. Actrița le va face un cadou special urmăritorilor ei de pe Youtube. Anunțul la care nimeni nu se aștepta. Are legătură cu emisiunea ei.

Ce se întâmplă cu emisiunea Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai controversate vedete din România, iar stilul său direct de a spune lucrurilor pe nume a câștigat simpatia a milioane de români din toate colțurile țării.

Recent, bruneta le-a dat fanilor săi vestea cea mare. Pentru că emisiunea sa „What the…” de pe Youtube merge atât de bine și se bucură de un imens succes în rândul internauților, Zăvo s-a gândit să le dubleze porția de umor și astfel va organiza două ediții pe săptămână. Până acum, emisiunea Oanei Zăvoranu de pe canalul său oficial de Youtube rula o singură zi pe săptămână: miercurea.

„Așadar, ne bucurăm toți de cele câteva săptămâni de vacanță pe care o împletim cu muncă susținută și prolifică. Și… totul pentru voi, fanii și susțînătorii mei, singurii care ați crezut in mine.

Ați înțeles mesajul meu și nu ați plecat urechile la toți/ toate scursurile care mă mâncau de cur pentru că nu au fost, nu sunt și nu vor ajunge la degetul meu mic, nici dacă se mai nasc de 10 ori 😎”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Cum a început emisiunea Oanei Zăvoranu de pe Youtube

Emisiunea Oanei Zăvoranu a început la sfârșitul anului trecut dintr-o glumă. Zăvo s-a supărat după ce Oana Roman a numit-o „brânză bună în cel mai prost burduf de câine” în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, moment în care actrița a decis să pornească un „război” împotriva influencerilor din România.

„Hai, gata! Ne-am prostit destul! Dăm drumul la treabă și o facem în stil mare! Asumat și pe față! V-am promis ceva ce nu s-a mai făcut în România și mă țin de cuvânt! Miercuri, ora 19.00, începe adevărata NEBUNIE a Oanei Zăvoranu! Am pus tunurile pe influencere și nu mă las până nu dărâm toate miturile create în jurul acestor mocangioaice care deja sufocă pe toată lumea. AMR 2 ZILE până la episodul 1 din cea mai tare serie de emisiuni făcute vreodată în online-ul românesc!!!

E pe caterincă, e pe glam, e pe lux și opulență și vom face deranj mare printre influencerele și influencerii care deja se adună în haită ca să mă oprească! Problema e că EU SUNT DE NEOPRIT! PENTRU CĂ EU SUNT ZĂVO! ȘI MI SE RUPE! Hai, stați geană pe aici și pe canalul meu de Youtube, Oana Zavoranu Official, că nici nu vă imaginați ce urmează!”, a anunțat Oana Zăvoranu pe conturile sale de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI