Bianca Drăgușanu, trădată de Oana Zăvoranu și Vica Blochina. Ce au făcut pentru Alex Bodi: ‘Mai mult decât suspect’ EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, trădată de Oana Zăvoranu și Vica Blochina. Ce au făcut pentru Alex Bodi: ‘Mai mult decât suspect’ EXCLUSIV
Bianca Dragusanu, tradata de Oana Zăvoranu si Vica Blochina

Deși s-a despărțit de Alex Bodi de ceva timp, Bianca pare să nu mai scape de umbra fostului ei soț. Noi detalii incendiare au ieșit la iveală. Cine sunt cele două prietene care ar fi trădat-o pe faimoasa blondină și ar fi păstrat prietenia cu afaceristul din Mediaș.

Bianca Drăgușanu, trădată de Oana Zăvoranu și Vica Blochina

Clipe dificile pentru Bianca Drăgușanu! Se pare că faimosul designer a fost trădata de cele mai bune prietene ale sale pentru Alex Bodi. Chiar dacă fosta prezentatoare de la Kanal D și afaceristul din Mediaș au divorțat, numele lor par să se intersecteze, în continuare, în showbizul românesc.

Se pare că Bianca ar fi fost trădată de Oana Zăvoranu și Vica Blochina, după ce blondina i-a spus adio fostului ei soț. Vedeta le-ar fi spus prietenelor sale să rupă legătura cu fostul ei partener, atunci când și-au separat drumurile.

Surse din anturajul Biancăi Drăgușanu spun că deși în privința lui Zăvo se așteptau ca actrița să rămână în relații foarte bune cu Alex Bodi, deoarece omul de afaceri este bun prieten cu soțul brunetei, Vica Blochina ar fi ales să fie de partea lui Alex Bodi. Acest lucru ar fi deranjat-o pe Bianca, deoarece Vica l-a cunoscut pe Alex Bodi prin intermediul prietenei sale.

„Cand s-a produs despărțirea finală, Bianca le-a cerut tuturor să aleagă între ea și Alex. Oana Zăvoranu și Vica Blochina l-au ales pe Alex. La Oana e de înțeles, soțul ei este prietenul cel mai bun al lui Bodi. Dar Vica l-a cunoscut pe afacerist prin Bianca, ea o lua peste tot, la toate mesele. Iar acum, fosta lui Piturca a ajuns să nu mai vorbească deloc cu Drăgușanu, dar se ține ca scaiul de Alex, merge inclusiv la el acasă, ceea ce este mai mult decât suspect”, au declarat surse din anturajul faimoasei blondine pentru playtech.ro.

Alex Bodi a ieșit din arestul de la domiciliu

Afaceristul Alex Bodi poate răsufla ușurat. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este, oficial, un bărbat liber după ce a ieșit din arestul de la domiciliu.

„Totul a fost ca o balanță, eu n-am așteptări de la nimeni în viața pentru că n-am așteptări, în mintea mea credeam că anumite persoane o să fie recunoscătoare pentru lucrurile pe care le-am făcut în trecut pentru ei. M-am șocat de multe persoane care au fost afectate, după am mulțumit lui Dumnezeu că m-am lipsit de persoanele respective.

Încercarea asta a fost ca o sită, cred că am avut nevoie de lucrurile astea, am avut nevoie să văd de oamenii care îmi sunt aproape, care sunt pe interes, mă refer și la persoane la care înainte țineam o anumită distanță, familia a fost mereu lângă mine, și alte persoane au fost lângă mine.”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI