Oana Zăvoranu, atac grav la Pepe. Ce a spus despre fostul ei soț, public: ”Cine e bichonul în țara asta?!” VIDEO

Oana Zăvoranu, atac grav la Pepe. Ce a spus despre fostul ei soț, public: ”Cine e bichonul în țara asta?!” VIDEO
Oana Zavoranu, atac grav la Pepe

Divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe a lăsat urme în showbizul românesc și pare că, de atunci, frumoasa actriță nu ratează nicio ocazie de a-i arunca săgeți otrăvitoare fostului ei soț. Cum s-a luat Zăvo de artist în ultimul ei clip postat pe Youtube. Ce a spus despre fostul ei soț, public: „Cine e bichonul în țara asta?!” 

Oana Zăvoranu, atac grav la Pepe

Scandal mare în showbizul românesc. Războiul Oanei Zăvoranu împotriva influencerilor din România continuă, iar de data asta actrița l-a atacat chiar pe cântărețul Pepe. Zăvo a fost nemiloasă față de fostul ei, pe care l-a desființat, numindu-l „bichon”, și pe care l-a acuzat de faptul că s-a alăturat listei lungi de artiști care fac reclame pe Instagram.

„Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l. I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul.

Uite, el și bea ca să vă și arate. A avut și un giveaway, unde poți câștiga un pachet. Așa sărăcie, mă? Domne, senzațional e bichonul. Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie și a ajuns la extrageri cu giveaway-uri cu ceaiuri de c****e. Asta e, karma’s a bitch.”, a spus Oana Zăvoranu despre fostul ei soț Pepe, în ultimul ei vlog de pe Youtube.

Cum s-a luat Oana Zăvoranu de Adelina Pestrițu

După ce Adelina Pestrițu și-a pierdut contul principal de Instagram și a fost nevoită să-și facă unul nou, Oana Zăvoranu nu a ratat nici această ocazie de a se lua de frumoasa brunetă. Fosta soție a lui Pepe nu a avut milă față de celebra influenceriță:

„E jale mareeee. Pinocchio ramane fără lovelele care îi veneau de pe cea mai mare sursă de venit a sa: INSTAGRAMUL. Ce face el acum? Unde se mai izmenește el 24 din 24 în timp ce vă dă coduri și vă bagă pe gât toate c***turile pe care el oricum nu le folosește dar pentru care încasează lunar peste 15.000 de euro?

Eu zic că e minune de Paște. Să-i mulțumiți lui Vârciu că din cauza divorțului cu scandal v-ați pricopsit cu boxista pe capul vostru! Pinocchio cerșetor spumegă că nu mai are unde să hohăilească să ia banu de pe voi. Fapt pentru care și-a deschis un cont nou, că „geniul” și „echipa aia mare” care lucrau nu au reușit nimic.

Îi e dor de voi, mă. Nu ți-e dor de nimeni, penibilo…ți-e „dor” de lovelele pe care le câștigi FĂCÂND NIMIC PE INSTAGRAM. Hai la muncă, să vedem ce știi să faci înafară de izmeneală și fală pe Instagram?! Îți zic eu…FIX NIMIC…sau stai…mai știi să dansezi pe boxe, să primești bacșiș în sutien sau chiloți, să te combini cu toți bărbații și să iei nota 3 la BAC.”, scria Oana Zăvoranu la începutul lunii mai, pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI