Oana Zăvoranu, acidă cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Ce a spus despre ele, în public

Oana Zăvoranu, acidă cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Ce a spus despre ele, în public
Oana Zăvoranu, cuvinte grele pentru Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Oana Zăvoranu își mută ținta către online. Aceasta și-a schimbat destul de des „victimele” în ultima perioadă, iar așa transparentă cum o cunoaște toată lumea le-a luat la puricat pe Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Ce a spus actrița din „Sacrificiul” despre ele?

Oana Zăvoranu, cuvinte grele pentru Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Oana Zăvorau și-a întors privirea și către online. Diva din serialul „Sacrificiul” le-a luat la puricat pe nimeni altele decât Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Bruneta pare că nu are de gând să se oprească din aspra judecată, așa că îi uită pe Oana Roman și Pepe și le oferă cuvinte grele blondelor din online. Aceasta a pornit o avalanșă de critici care acum s-a oprit la cele două tinere. Totul a pornit de la o imagine din trecut cu fetele care au cucerit pe toată lumea la „Asia Express” de pe vremea când fetele nu apelaseră la operațiile estetice.

„Dar toate ați fost așa urâțele cu craci, de fapt? Mulțumesc, Doamne, că nu am avut nevoie de operații decât că am vrut eu țâțe… în rest, nimic. Adică ați „forjat” din fragedă pruncie medicii esteticieni. Și bani de operații de unde ai avut? Că urlă sărăcia în tine, văd din imagini”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory, la adresa celor două influencerițe.

„„te-ai descurcat” de mică singurică așa…”

Și nu s-a oprit aici! Bruneta a continuat să arunce săgeți în dreptul contului de Instagram al proaspetei mămici care a decis să vorbească pe Story în română și în engleză. „Aha… deci cu banii de operațiile astea capitale… „te-ai descurcat” de mică singurică așa…. că tu ești foarte descurcăreață în general așa… Tu cu capul tău mai poți gândi sau e „damage” total?”, a continuat ea. Revenind la aspectul fizic, fosta soție a lui Pepe i-a transmis Alinei Ceușan că e lipsită de feminitate. „Toate arată ca niște băieței… feminitate fix zero. Unde e feminitatea, apropo, băiatule?”, a mai adăugat celebra actriță.

„A fost un complex de care mă bucur că am scăpat”

„Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenție. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur și simplu nu mă simțeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus și domnul doctor. Am intrat în operație, m-am pus pe masă, m-au adormit și nu îmi amintesc absolut nimic. Sincer, toată treaba asta mi s-a părut ca un vis”
Alina Ceușan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI