Oana Zăvoranu o umilește pe Andreea Bănică: ‘Săraco, ești desteaptă cât o roșie. Ai bube la gură’

Oana Zăvoranu o umilește pe Andreea Bănică: ‘Săraco, ești desteaptă cât o roșie. Ai bube la gură’
Andreea Bănică în vizorul Oanei Zăvoranu

De ceva vreme, Oana Zăvoranu s-a mutat pe youtube, unde își postează clipurile. Marea majoritate a acestora sunt comentarii pe marginea altor vedete, influenceri, din România, criticându-i și făcând glume acide. Cea mai recentă victimă a comentariilor Oanei a fost Andreea Bănică, despre care a avut multe de spus.

Andreea Bănică în vizorul Oanei Zăvoranu

De ceva vreme Oana Zăvoranu a pornit un adevărat război împotriva vedetelor din România, dar și împotriva unor personaje care se autointitulează influenceri. Comentariile acide ale brunetei au prins la public, mai ales la fanii acesteia.

Canalul ei de youtube a ajuns să fie urmărit de un număr din ce în ce mai mare de fani. Cel mai recent clip, postat de brunetă în urmă cu trei zile, a avut-o ca victimă pe Andreea Bănică, la adresa căreia Oana și-a început tirada:

”Scopul acestei emisiuni este să vă deșteptăm. Să nu vă mai prostească lumea. Aceste influencerițe care vă bagă toate mocangelile. Azi vă prezentăm pe Bălănel, un animal domestic, care stă pe lângă casele noastre, este prin pom, e în magazine, sub orice veioze.

Este la intrare, la interfon, este peste tot. Bălănel este și în conserve la măsline. Bălănel e acolo și când deschidem un borcan de bulion. Bălănel vrea să-și facă hotelul la mare și mocangește peste tot, vrea și ea gresie, marmură, piatră naturală.”, și-a început clipul Oana Zăvoranu.

”Ăștia așa își fac așa case, milogul SRL”

Tirada de comentarii acide la adresa blondei Andreea Bănică, au pornit după ce aceasta declara că și-ar dori să deschidă o afacere în domeniul HoReCa, mai exact un hotel. De altfel, conform unor surse, Andreea Bănică și-a văzut visul cu ochii, având pe litoralul românesc, la Eforie, un hotel.

Afacerea a fost făcută alături de soțul acesteia, Lucian Mitrea, și s-ar putea să fie deschis anul acesta. Andreea Bănică declara recent despre acest lucru:

“Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Avem multe de făcut, trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea…

Mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească. Eu mă bucur că au început să se mişte cât de cât concertele, am avut unul în weekend şi vor mai fi”, declara Andreea Bănică.

De la aceste informații, Oana Zăvoranu a decis să critice situația de fapt. Mesajul transmis proaspetei proprietare de hotel, Andreea Bănică, a fost unul dur, caracteristic ultimelor sale comentarii din spațiul public.

”Ăștia așa își fac așa case, milogul SRL. Nu am, dă-mi și mie și hop îl vezi cu hotel și vilă. Toate astea sunt făcute cu măsline, bulion și chestii d-astea. Sărăcio, în halul ăsta, săracoooo, oarba după tine. Ea vrea să-și facă hotel, mai dați cu măsline și bulion.

Este epopeică. Reclama care a sfidat orice regulă de bun-simț este cu bulionul lângă brad. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Și ăia au zis să-și pună și rochie roșie.”, și-a continuat cometariile bruneta.

”E deșteaptă cât o roșie”

”E deșteaptă cât o roșie. Și i-au pus navetele de roșii și s-a așezat acolo. Bălănel este fascinată de acidul hialuronic. Este o invenție extraordinară, dar nu în exces. Ce mai avem să ne umfle buzițele, năsucul. Ea e umflată peste tot. Când are sprâncene, când nu are sprâncene.

Toate buzatele astea trebuie să facă concurs și să le faceți cât alea de desfundat chiuveta. Tu i-ai dat cățelului bube. Nu ți-e rușine să dai vina pe câine? Logic că de la câte d-alea ți-ai dat pe gură ți-au ieșit reacții adverse. Nu mai pupa cățeii și pisicile că le dai bube.”, a mai spus Oana Zăvoranu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI