Oana Roman, ținta unui atac ilegal. Cum a tras concluzia că de vină ar fi Oana Zăvoranu

Oana Roman, ținta unui atac ilegal. Cum a tras concluzia că de vină ar fi Oana Zăvoranu
Oana Roman a fost ținta unui atac ilegal. Din declarațiile sale , pare că o găsește vinovată pe Oana Zăvoranu

Oana Roman a fost ținta hackerilor, care s-au amuzant pe seama ei. Vedeta a venit cu mai multe detalii pe Instagram. „Vă întreb: e clar că ai probleme care necesită îngrijire de specialitate dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”

Oana Roman, din nou în probleme. A fost ținta unui atac ilegal. Declarațiile sale o arată vinovată pe Oana Zăvoranu

Oana Roman a vorbit cu ochii în lacrimi, într-un interviu acordat în iulie 2020 la Antena 3, despre cei 20 de ani în care a fost hărțuită pentru că era grasă. „Oamenii ăștia și-au făcut păcate pentru trei generații de acum încolo, pentru că ei nu știu de ce am ajuns eu așa. Eu am făcut înot de performanță în tinerețe și, la momentul Revoluției, toate aceste lucruri au dispărut.

Ai mei nu au mai avut timp de mine deloc și eu m-am trezit într-o lume pentru care nu eram pregătită, pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Eu am căzut atunci într-o depresie gravă. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat mult. Am reușit să slăbesc, iar m-am îngrășat. Oamenii nu au înțeles pentru că eu băgam în mine cât un tanc, cum spuneau ei, ci pentru că aveam depresie gravă”, povestea vedeta.

Dar remarcile negative ale oamenilor nu s-au oprit după acest interviu, ba chiar s-au intensificat, căci în mediul online și-a făcut apariția Oana Zăvoranu, care a declarat război influencerilor, dorind să îi deconspire, spune ea, începând cu cei cu ștate vechi în media românească. Primul episod al seriei sale de pe Youtube în care abordează acest gen de subiecte a avut-o pe Oana Roman ca țintă, căreia îi spune ”Peppa Pig”.

Și după ce nivelul de ură a crescut pe contul Queridei, s-a manifestat pe cel al Oanei Roman, susține cea din urmă. Însă, cel mai recent episod prin care aceasta a trecut întrece comentariile răutăcioase primite până acum. Hackerii i-au spart contul de Netflix al vedetei, au schimbat profilurile, au pus alte nume și au schimbat și pozele.

„Un curent din online vă instigă la ură”

„Azi, la un moment dat, cineva mi-a spart contul de Netflix. Nu știu de ce și mai ales cum. A schimbat profilurile, a pus alte nume și niște poze. Profilurile se numeau: Oana Scroafa, Marius Roman și Felie de Pizza. Este cumva evident din ce zonă vin astfel de lucruri. Vă întreb: e clar că ai probleme mentale care necesită îngrijire de specialitate, dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„Trebuie să înțelegeți odată pentru totdeauna că rețelele sociale nu sunt făcute sau conturile persoanelor publice nu sunt făcute pentru ca unii dintre voi să dea lecții de viață, să dea sfaturi, să impună lucruri! Dacă nu-ți place ești absolut liber să nu mă urmărești, dar nu îmi impune (…).

Plus că sunteți extrem de influențați de un anumit curent în online, care vă instigă la ură, care vă instigă la rău. Și, fără să vă dați seama, vă transformați în ceva ce nu este ok pentru voi, pentru că vă hrăniți cu rău, vă hrăniți cu ură, vă hrăniți cu venini. Chestia asta vă dăunează vouă în primul rând. Lumea vede, asculta, vorbește. Din păcate, de multe ori, vede greșit, asculta puțin și vorbește prea mult”, a completat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI