Andreea Mantea, în război cu Poliția. Ce a enervat-o peste măsură pe vedeta de la Kanal D

Andreea Mantea, în război cu Poliția. Ce a enervat-o peste măsură pe vedeta de la Kanal D
Andreea Mantea a declarat război Poliției Române

Andreea Mantea e în război cu Poliția! Celebra prezentatoare de televiziune a spus tuturor ce a deranjat-o la autorități. Ce a evervat-o la culme pe vedeta de la Kanal D? Care este poziția ei în acest scandal și cum au reacțional fanii brunetei?

Andreea Mantea i-a declarat război Poliției Române

Una din cele mai iubite prezentatoare de televiziune de la noi a declarat război total Poliției Române, după ce a fost prinsă pe picior greșit în trafic. Bruneta nu e de acord cu acțiunea unui echipaj, astfel că a contestat contravenția primită de la un om al legii, conform cancan.ro.

Agenții n-au ținut cont de statutul său și i-au făcut un proces verbal. Vedeta s-a considerat mustrată pe nedrept, astfel că a contestat contravenția în instanță. Așa se face că Mantea a înregistrat un proces ca obiect anularea procesului verbal primit pe rolul Judecătoriei Sectorului 1.

Conform sursei citate, Andreea mai are de așteptat câteva zile până să afle decizia finală a judecătorilor, după ce instanța a decis amânarea pronunțării. Fanii sunt alături de ea în aceste clipe și îi țin partea, mai ales că o știu un șofer conștiincios și experimentat încât să nu se pună într-o astfel de postură.

” Să țineți minte ce vă zic astăzi!”

Fanii prezentatoarei de televiziune se bucură acum de proiectul care îi aparține exclusiv și în care își arată pas cu pas viața și obiceiurile. Cei care au urmărit-o cu mare drag în cadrul „Puterea Dragostei” s-au temut că plecarea ei din TV va fi definitivă odată cu finele emisiunii de iubire, dar nu a fost așa. Aceasta a revenit cu forțe proaspete înapoi în țară, alături de David, iar din motive personale a decis să nu mai părăsească meleagurile.

“Eu sunt jumătatea bună! Mai am una, pe care scrie jumătatea rea. El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi! Poate că într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! Jumătatea rea! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău! Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine”
Andreea Mantea (Sursa: Trăiri alături de Andreea Mantea)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI