Oana Zăvoranu, derapaj vulgar pe internet. I-a înjurat în direct. În ce hal i-a jignit VIDEO

Oana Zăvoranu, derapaj vulgar pe internet. I-a înjurat în direct. În ce hal i-a jignit VIDEO
Oana Zăvoranu a răbufnit pe internet. Cine a supărat-o pe brunetă

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru faptul că este o persoană extrem de asumată și directă, așa că atunci când este enervată de anumite persoane din showbiz, aceasta reacționează imediat. De această dată, bruneta nu s-a mai putut abține și a avut un derapaj vulgar pe internet.

Oana Zăvoranu a răbufnit. Pe cine a înjurat chiar în direct

Denisa Flicea, soția lui Flick, s-a dezlănțuit de curând la adresa Oanei Zăvoranu. Aceasta nu a mai putut să fie oprită și a vorbit despre comentariile pe care bruneta le-a făcut în mediul virtual despre influenceri, așa că jignirile au curs. Iată că a venit și replica Queridei. Aceasta a răbufnit în momentul în care a fost întrebată de către fani într-un live pe Instagram despre cei doi amorezi.

„Vă rog din suflet, de gândaci de bucătărie și de ploșnițe nu discut, nu mă interesează ce zic alienații despre mine. Mă p!$ pe ei. Mă p!$ pe gândaci și pe sărăcii.”, a zis Oana Zăvoranu pe Instagram.

Scandalul momentului. Cum a fost atacată Oana Zăvoranu

Această replică șocantă a venit după ce Denisa Flicea, partenera lui Flick, a jignit-o grav pe Oana Zăvoranu. Bruneta, cunoscută pentru faptul că a câștigat Miss Planet în 2019, și-a vărsat nervii într-un interviu oferit la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars. De asemenea, tânăra a susținut că vedeta se implică în scandaluri pentru a rămâne actuală și este răutăcioasă cu persoane ce sunt apreciate în prezent.

„Nu mă procupă absolut deloc ce spun, consider că fiecare om e la un nivel și dacă ăsta e nivelul nu mă intersează ce spun, personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea, nu răspund și n-am răspund până acum nu pentru că mi-e frică și că n-aș vrea să atac, dar în momentul de față ar înseamna să mă cobor și mă lupt în mocirlă.

Ce pot să fac în schimb în calitate de consilier în dezvoltare persoanaă, îi propun o oră de consiliere contra-cost, eu nu fac mocangeală așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani.

Avem de-a face cu un caz grav, orice om evoluat poate să-și dea seama de acțiunile ei, e plină de frustări, neîmpliniri, neacceptare, sunt acolo niște invidii, poate traume din copilărie nerezolvate. A ajuns-o bătrânețea, foarte multe realizări nu are, în afară de scandaluri nu o reprezintă altceva.

Se agață de persoane care în momentul de față sunt apreciate și e băgată în seamă de o comunitate cu un nivel intelectual egal ca al unui copil care învață să meargă târâș și atunci e interesantă.”, a spus Denisa Filcea despre Oana Zăvoranu.