Oana Zăvoranu, declarații bombă despre vedetele de la Ferma. Cum a putut să-i jignească

Oana Zăvoranu, declarații bombă despre vedetele de la Ferma. Cum a putut să-i jignească
Oana Zăvoranu, jigniri uriașe către concurenții de la Ferma

Oana Zăvoranu trece cu cuvintele aspre către divorțul dintre Pepe și Raluca la concurenții de la Ferma. Actrița din „Sacrificiul” a făcut declarații șocante cu privire la unii dintre cei aflați în concurs. Fanii sunt uluiți de cum a putut bruneta să-i jignească.

Oana Zăvoranu, jigniri uriașe către concurenții de la Ferma

Oana Zăvoranu taie și spânzură! Cunoscuta actriță s-a mutat cu reproșurile și jignirile către concurenții de la Ferma, după ce a consumat subiectul divorțului bombă din showbiz-ul românesc dintre Pepe și Raluca. Aceasta a lansat un atac dur la adresa participanților cunoscutului concurs. Bruneta i-a caracterizat pe aceștia ca fiind „prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz” în cadrul unei postări de pe o rețea de socializare. Ferma are un real succes în România, mai cu seamă că are în componență vedete din toate domeniile. Cu toate astea, emisiunea nu e deloc pe placul actriței. Aceasta a declarat tranșant că: “Nu urmăresc nimic din ce presupune regie subțire și o grămadă de prostănaci adunați ca niște șoareci de siloz”.

Atacul către cei din Ferma a venit în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu internauții acesteia de pe Instagram, unde le-a dezvăluit mai multe aspecte din viața ei personală, dar a și discutat despre subiectele zilei. Întrebată ce părere are despre criza sanitară, artista a răspuns: “E dictată de sus de tot… asta e agenda mondială… există un virus, dar nu așa cum este prezentant… agenda spune că suntem prea mulți, consumăm prea mult și vrem prea multe…”.

Oana Zăvoran, jigniri uriașe la adresa concurenților de la Ferma 2020. Ce a spus actrița din Sacrificiul despre participanții reality show-ului?
Oana Zăvoran, jigniri uriașe la adresa concurenților de la Ferma 2020. Ce a spus actrița din Sacrificiul despre participanții reality show-ului?

Lista concurenților la Ferma 2020 – Orășeni vs săteni

Orășeni:
1. Anda Adam – cântăreață
2. Paul Diaconescu – stand-up comediant
3. Cezar Ouatu – artist, a reprezentat România la Eurovision
4. George Piștereanu – actor; interpretează rolul personajului Tibi din serialul-fenomen “Vlad”, care rulează la Pro TV
5. Bogdan Stoica – luptător
6. Elena Chiriac – sportivă și fost model
7. Alina Pușcău – model
8. Giulia Nahmany – fostă prezentatoare, actriță și, în prezent, instructor de yoga

Săteni:
1. Viviana Sposub – asistentă TV în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”, fostă prezentatoare meteo la Antena 1
2. Andrei Stoica – luptător de K1
3. Anisia Gafton – fostă coprezentatoare a lui Dan Capatos la “Extra Night Show”; vedeta a participat la “Românii au talent” și face stand-up
4. Gabriel Toader – lucrează în restaurante
5. Anna Lesko – cântăreață
6. Octavian Ciovică – pilot de raliuri, consilier local PNL în Brașov
7. George Burcea – actor,
8. Ana Maria Ababei – interpretă de muzică populară

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI