Oana Zăvoranu, decisă să-l execute cu orice preț pe Luis Lazarus. ”O să aflu și cât lapte a supt de la maică-sa!” EXCLUSIV

Oana Zăvoranu, decisă să-l execute cu orice preț pe Luis Lazarus. ”O să aflu și cât lapte a supt de la maică-sa!” EXCLUSIV
Acum, propune sa faca munca in folosul comunitatii, daca nu are bani de daune morale

Vedeta spune că a pus judecătorii executorești pe urmele acestuia, după ce a câștigat în urmă cu circa șase luni un proces foarte important pentru ea.

Oana Zăvoranu susține că nu va abandona încercările sale de a-l executa pe Luis Lazarus, cel împotriva căruia a câștigat în urmă cu circa șase luni un proces foarte important pentru ea.

”Voi afla până la urmă și cât lapte a supt de la maică-sa! În acest moment, executorii mei judecătorești sunt pe urmele sale.

Până la urmă tot eu voi câștiga!”, susține ea, foarte optimistă în șansele sale de reușită.

Lazarus, bun de plată

Oana Zăvoranu a câștigat în această primăvară, definitiv și irevocabil, o dispută juridică un un alt coleg de breaslă, Luis Lazarus.

Ea s-a considerat profund jignită de afirmațiile acestuia la adresa ei, făcute într-un anume context, și ca atare s-a adresat instanței. Care în cele din urmă i-a dat dreptate.

”Mă lupt pentru dreptatea mea din 2016. Anul acesta, în martie sau aprilie, tribunalul mi-a dat dreptate.

Luis Lazarus, pe care de fapt îl cheamă Vasilică Țuțurică, trebuie să-mi plătească 15.000 de euro, daune morale, la care se adaugă cheltuielile de judecată.

Una peste alta, în jur de 20.000 de euro. Însă, ce să vezi, Vasilică Țuțurică nu are niciun bun trecut pe numele său.

Nu tu o mașină, fie ea și un Tico, nu tu o bicicletă, nu tu o pereche de chiloți. Dar, Oana Zăvoranu nu se lasă. Tot o să-l găsesc cu ceva, nu am nicio îndoială!”, a declarat ea pentru impact.ro.

”Lazarus nu are nimic pe numele său”

Vedeta afirmă că una dintre hibele legilor noastre e faptul că lasă lucrurile la jumătate:

”Legea românească nu spune ce se întâmplă într-un scenariu ca cel pe care l-am întâmpinat și eu. Adică, persoana condamnată să plătească niște bani nu poate fi executată.

Fiindcă și-au trecut toate bunurile pe numele mamei, surorilor, fraților, nepoților sau mai știu eu ale cui altcuiva.

Ca atare, Lazarus nu are nimic pe numele său. Dar el are de plătit niște bani. Ce spune legea? Că trebuie să aștept!”.

Propune muncă în folosul comunității sau închisoare

Oana Zăvoranu susține că într-un asemenea caz, cel în culpă ar trebui să opteze fie pentru executarea unor ore de muncă în folosul comunității, fie să fie închis pentru evitarea executării senținței.

”Afară lucrurile nu stau la fel! Ai greșit, plătești! Nu ai, muncești ca să-ți achiți datoria. Uite, Luis Lazarus, ar fi tocmai bun să măture străzile sectorului cinci al Bucureștiului.

Sau, la iarnă, când dă zăpadă, îi dăm frumușel un plug să curețe zăpadă. Să fie util societății! Că tot apără el principiile societății pe la televiziune!”, precizează aceeași Oana Zăvoranu.

Colaborare voluntară cu Primăria sectorului 5

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu spune că colaborarea sa cu primarul Cristian Piedone s-a născut ”fiindcă așa au vrut astrele”.

”Toată lumea s-a interest de colaborarea mea cu Primăria Sectorului 5. Ei bine, e pur voluntară și o fac în timpul meu liber.

Am acceptat să colaborez cu Piedone fiindcă mie mi se pare un om gospodar. Cu toții avem păcate.

Important e ca atunci când tragem linie să existe și lucruri frumoase. Or, el are și așa ceva. De aceea am acceptat să colaborăm. De ce acum și nu altcândva?

Fiindcă acum s-au aliniat astrele! Și ce poți face împotriva unor conjuncturi astrale? Nimic, decât să te supui astrelor!”,  spune în stilul ei caracteristic Oana Zăvoranu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI