Bărbatul celebru care s-a iubit cu Oana Zăvoranu, înainte de relația ei cu Pepe. De ce s-au despărțit, de fapt. Totul a ieșit la iveală

Bărbatul celebru care s-a iubit cu Oana Zăvoranu, înainte de relația ei cu Pepe. De ce s-au despărțit, de fapt. Totul a ieșit la iveală
Bărbatul din showbiz cu care s-a iubit Oana Zăvoranu înainte de Pepe

Au trecut mai bine de 20 de ani de la relația lui cu Oana Zăvoranu, dar bărbatul a oferit câteva detalii din povestea aproape uitată pe care care a avut-o cu celebra divă. Acesta este și el un nume cunoscut românilor și acum prezintă o emisiune la Kanal D. Deși puțini i-ar fi văzut împreună, Zăvo și actualul moderator s-au iubit pătimaș în urmă cu mult timp. Care a fost motivul care i-a adus pe drumuri separate?

Cu ce bărbat celebru s-a iubit Oana Zăvoranu înainte de Pepe: motivul despărțirii

Au trecut peste 20 de ani de când Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu au fost într-o relație. Mulți dintre fanii lor chiar au dat uitării această poveste, mai cu seamă că din viețile lor nu au plecat niciodată controversele din sectorul amoros.

Prezentatorul a făcut recent noi mărturisiri despre iubirea care i-a unit cândva. Bărbatul a recunoscut că amândoi erau prea geloși, vulcanici, dar se și distrau la maximum împreună.

De asemenea, cel din urmă nu a evitat să îi ofere chiar și acum câteva complimente brunetei. El a spus că în continuare i se pare una din cele mai ,,mișto” femei pe care le-a cunoscut vreodată. Mai mult decât atât, vedeta a subliniat că actrița este o persoană plină de viață.

,,Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam.

Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună. Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari.

Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață”, a povestit moderatorul, pentru viva.ro.

,,Vreau foarte puțin și, în același timp, foarte mult de la o femeie”

Amintim că au trecut mai bine de doi ani de când Mitoșeru este burlac. Acesta a avut parte de o poveste incredibilă de dragoste alături de femeia pe care a condus-o la starea civilă. Cu toate astea, după ani de despărțiri și împăcări, cei doi au ales că le este mai bine pe drumuri separate.

,,Vreau foarte puțin și, în același timp, foarte mult de la o femeie, de la viață. Îmi doresc să fie o femeie normală, cu care să râd, să glumesc, să ne uităm la filme, să mâncăm.

Din păcate, maturitatea pe care am dobândit-o mă face să văd tot, lucruri pe care înainte nu le observam. Vreau o relație normală, sunt un om romantic, sensibil, rușinos, chiar dacă nu par.

Fetele azi nu își mai doresc nimic, nu se mai gândesc la o relație. Vor bucuria pe termen scurt”, a mai declarat vedeta.