Oana Zăvoranu a umilit-o din nou pe Oana Roman. Ce detaliu a observat, e rușinos pentru orice femeie

Oana Zăvoranu a umilit-o din nou pe Oana Roman. Ce detaliu a observat, e rușinos pentru orice femeie
Oana Zăvoranu, noi umilințe către Oana Roman. Ce detaliu a observat celebra actriță la vedeta de televiziune?

Scandalul veșnic dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman revine în atenția fanilor vedetelor. Cum a umilit-o de data aceasta actrița pe fosta prezentatoare de televiziune? Aceasta a observat un detaliu rușinos. Ce a ieșit în evidență?

Oana Zăvoranu, noi umilințe pentru Oana Roman. Ce detaliu a observat actrița?

Oana Zăvoranu nu se oprește din a arunca replici tăioase în cine consideră. Cunoscuta actriță din serialul „Sacrificiul” a ieșit din nou la atac. Querida a criticat-o din nou foarte dur pe fiica lui Petre Roman.

Un detaliu rușinos pe care l-a observat aceasta la fosta prezentatoare de televiziune i-a lăsat pe fani cu un gust amar. Mai exact, e vorba despre câteva fire de păr în barbă. Unii din cei care le urmăresc pe vedete s-au simțit stânjeniți de postare, în timp ce alții s-au amuzat copios pe seama acestei situații, subliniind că Oana Roman nu e demnă să se numească influencer.

„Vomită lumea, Sorbono! Lifestyle influencero my ass ce ești. Între timp, până mai mocangești niște aronduri și coduri cu ai învățat tu la Sorbona, vezi că ai păr pe față și în barbă… pune dracu pe cineva să ti le smulgă. Tot pe moca cum ți-a fost creșterea”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

„Iar faceți spume, doamnă? Să nu vă crape inima”

„Iar faceți spume, doamnă? Să nu vă crape inima, Doamne ferește! Să nu mă apuc eu acum să povestesc cum ați dorit astă-vară să ne împrietenim în Bulgaria! Mai bine tăcem frumos și ne vedem de treabă. De 20 de ani tot am adunat povești. Zic să nu mă apuc acum să le spun. Că despre mine, în afară că sunt grasă, nu prea a găsit nimeni în 30 de ani să zică altceva”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Războiul a reînceput la Măruță

Cele două au stat în liniște și pace o bună perioadă, iar după ce Oana Roman a răspuns provocării lui Cătălin Măruță în cadrul rubricii picante de a o caracteriza pe Zăvoranu în câteva cuvinte scandalul a luat amploare.

„Pofta de mancare si apetitul pt scandal si mizerie a crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ ei. Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aiba de-a face cu ea. Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc. Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o. Acum Peppa e mandra nevoie mare ca cica a slabit vreo 89 de grame si vrea sa o vada lumea, desi cum spuneam lumea nu vrea sa o vada. Desi Peppa a slabit foarte putin , frustrarea, tupeul, rautatea si invidia nu au slabit deloc odata cu ea…Peppa nu fi trista, lasa ca astia de la tv vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul si te vor mai chema”
Oana Zăvoranu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI