Oana Zăvoranu a primit o lovitură cruntă de la Oana Roman. Ce i-a putut face tiza ei

Oana Zăvoranu a primit o lovitură cruntă de la Oana Roman. Ce i-a putut face tiza ei
Oana Roman s-a impus. Ce a putut să îi facă Oanei Zăvoranu

Oana Roman i-a dat o lovitură de grație Oanei Zăvoranu! Cele două duc un adevărat război ce pare să nu ajungă la final în ultima perioadă. Totuși, fiica lui Petre Roman s-a impus.

Oana Roman, lovitură dură pentru Oana Zăvoranu. Ce s-a întâmplat între cele două

Oana Zăvoranu se bucură de o bază de fani uriașă ce așteaptă fiecare părere pe care o are vedeta despre diferite subiecte. Totuși, în ultima perioadă, bruneta nu s-a mai putut abține și le-a luat la vizor pe vedetele autohtone.

Cunoscuta brunetă a lansat un canal de Youtube în care vorbește despre diferite persoane publice din România, printre care și Oana Roman.

Aceasta a numit-o pe fiica lui Petre Roman ‘purcelușa Peppa’, deci scandalul a început imediat între cele două.

Oana Roman a spus totul. Ce i-a făcut Oanei Zăvoranu

Totul a culminat în momentul în care Oana Zăvoranu le-a vorbit admiratorilor săi de fiica Oanei Roman, Isabela.

Fiica lui Petre Roman nu a mai putut aștepta și a cerut ajutorul autorităților, mergând direct în instanță cu bruneta.

”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor.

Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale.

Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.”, spunea Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman a câștigat procesul. Ce le-a spus fanilor săi

Oana Roman a reușit să câștige procesul împotriva Oanei Zăvoranu după mai bine de jumătate de an.

Aceasta s-a decis să le spună totul urmăritorilor săi, explicând că bruneta ar fi pierdut, de fapt, lupta și cu alte persoane publice.

Oana Zăvoranu s-a arătat deranjată de comportamentul unor vedete, așa că a avut cuvinte dure de spus la adresa lor.

Totuși, nu toată lumea a gustat replicile făcute de brunetă în mediul virtual, așa că Oana Roman, Anda Adam, Adelina Pestrițu, Cristina Ich și Alina Ceușan i-au declarat vedetei război în instanță.

„După cum foarte bine se cunoaște, începând cu anul 2020, această persoană a generat un val de acțiuni defăimătoare împotriva mea și a altor persoane din spațiul public, pe care l-a condus într-un mod agresiv, vulgar, exagerat și mai ales nefondat.

Pentru a stopa aceste atacuri calomnioase, am ales, încă din luna noiembrie 2020, calea legală, considerând că acesta este răspunsul firesc ce trebuie oferit.

Instanțele de judecată au confirmat, atât în cazul meu, precum și cazul altor persoane publice atacate în mod similar de această persoană, că ne aflăm în situația încălcării drepturilor nepatrimoniale garantate de Constituția și legile din România.

Ca atare, doresc să vă informez pe această cale că instanțele de judecată au dispus, prin hotărâri judecătorești executorii, ce produc efecte imediate de la pronunțarea lor, obligarea Oanei Zăvoranu să înceteze orice fel de acțiuni denigratoare săvârșite împotriva mea.

Am așteptat decizia instanței pentru a arăta că nimeni nu poate încerca să distrugă, în mod nejustificat, imaginea, familia și reputația unei alte persoane fără consecințe”, a zis Oana Roman pe Instagram.