Oana Zăvoranu a fost angajată de Piedone la Primăria Sectorului 5. Ce funcție va ocupa

Oana Zăvoranu a fost angajată de Piedone la Primăria Sectorului 5. Ce funcție va ocupa
Ce funcție va avea Oana Zăvoranu la Primăria Sectorului 5?

Oana Zăvoranu a fot angajată de Piedone! Celebra actriță și vedetă de televiziune ocupă acum un post la Primăria Sectorului 5. Ce funcție va avea cunoscuta brunetă? Fanii ei nu se așteptau la așa ceva

Oana Zăvoranu, angajată la Primăria Sectorului 5: ce funcție va avea?

Fanii celebrei actrițe sunt extrem de surprinși de noile vești! Bruneta s-a angajat…și nu oriunde, ci la Primăria Sectorului 5. Chiar Cristian Popescu Piedone a fost cel care i-a dat vedetei de televiziune un post în care va lucra direct cu el. Primarul continuă să șocheze opinia publică.

După ce a ieșit cu biroul în fața instituției pe care o conduce pentru a acorda audiențe bucureștenilor interesați și a le rezolva problemele dintr-un foc, acum a aruncă bomba cu noua angajare controversată făcută recent. Fosta prezentatoare de TV va fi noul director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5.

Vedeta chiar a și postat de curând pe rețelele de socializare personale fotografii alături de edil care sunt însoțite de mesjul: ”În vizită la viitorul meu ȘEF”. Din păcate, cele mai multe comentarii nu sunt deloc pozitive.

„Nici toată Dunărea nu-l spala de păcate!”

Cei mai mulți dintre internauți au adus în prim-plan cazul Colectiv în care au murit 65 de oameni și care și acum este plin de frustrări și semne de întrebare din partea familiilor îndoliate și a prietenilor care și-au pierdut oamenii iubiți în tragedie.

”Ce zice de Colectiv? O poveste din alta lume, nu?/Nici toată Dunărea, nu-l spala de păcate!/ Întreabă l de Colectiv./ Ai grija sa nu te arzi!/ Buna seara, întreabă-l de oameni de la Colectiv s-au prăjit mișto , well done sau extra crispy?”, sunt doar cateva dintre comentariile răutăcioase la adersa noului șef al Oanei Zăvoranu.

Scandalul în care este implicată

În timpul acesta, Oana rămâne implicată într-un nou scandal. Vedeta îi ia apărarea soțului care este acuzat de o asistentă din clinica pe care o dețin soții că ar fi abuzat-o și nu i-a plătit salariul.

”Noroc că nu am fost acolo. Dacă eram acolo, o călcam în picioare. Eu nu permit ca în clinica mea cineva să ridice tonul măcar. L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația. Eu nu știu ce făceam.

Efectiv, când văd așa ceva, nu mai țin cont de nimic. Și dacă erau camere, dacă mergeam la Poliție după aceea, eu îmi asumam. Nu există să spui că Oana Zăvoranu nu își plătește angajații”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit ziarului Fanatik.ro.