Oana Zăvoranu a făcut anunțul pe care fanii îl așteptau. Ce emisiune va prezenta și unde

Oana Zăvoranu a făcut anunțul pe care fanii îl așteptau. Ce emisiune va prezenta și unde
Ce emisiune urmează să prezinte Oana Zăvoranu?

Oana Zăvoranu le-a oferit o veste deosebită fanilor săi! Cunoscuta actriță din „Sacrificiul” urmează să reapară pe micile ecrane. Ce emisiunea urmează să prezinte bruneta și pe ce post?

Oana Zăvoranu revine în rolul de moderator. Ce emisiune va prezenta?

Oana Zăvoranu este implicată în mai multe proiecte mari, iar fanii ei o vor putea urmări de acum din nou în rolul de moderator de televiziune. Mai exact, actrița și-a anunțat urmăritorii că se pregătește pentru o emisiune care va fi difuzată pe canalul său de YouTube, astfel fiind cea mai sigură variantă pentru vremurile acestea. Bruneta a mai mărturisit că cel mai târziu la începutul anului viitor proiectele sale urmează să prindă contur și să apară în fața fanilor.

Printre ele se află și emisiunea de pe YouTube. Mai întâi voi fi doar eu, după care mă voi gândi la invitaţi. Sunt ”one woman show” nu prea am nevoie de lume ca sa intreţin atmosfera, de obicei nu prea îi las să vorbească (n.red pe invitați). Reality show? Ar trebui să fiu prea mult expusă, mă mai gândesc”, a fost mesajul vedetei. ”Am o colecție (n.red de haine) simplă formată dintr-un item foarte tare pe diverse culori care o să vă placă foarte tare și pe care o să-l am până de Crăciun”, a mai detaliat aceasta.

Oana Zăvoranu revine în rolul de moderator în propria emisiune de pe YouTube
Oana Zăvoranu revine în rolul de moderator în propria emisiune de pe YouTube

Cum este mariajul său?

„Suntem puternici împreună, ne iubim, suntem frumoși și sănătoși, iar asta e tot ce contează… ce e mai bun abia acum începe pentru noi doi. Așteptăm anul nou cu tot ce are el mai frumos să ne ofere. ă dorim fericire, dragoste, sănătate și să se împlinească tot ce vă puneți în minte. A… și liniște sufletească, știu că sună puțin stereotip, dar conteaza mai mult decât vă imaginați. Love, Oana & Alex”
Oana Zăvoranu

Cu toate astea, lucrurile stau altfel din unghiul celor din exterior.

” În ultimul an, certurile au devenit din ce în ce mai dese. Oana l-a și dat afară din casă pe Alex acum câteva luni, dar au decis să mai dea o șansă căsniciei lor. Din păcate, problemele dintre ei s-au accentuat, fiecare are multe de reproșat celuilalt. Este foarte greu de crezut că vor găsi un numitor comun și că își vor putea salva mariajul. Pentru că nici unul nu știe încotro să o apuce, amândoi încearcă să țină toate aceste probleme departe de public, să nu se afle”, ne-au mărturisit surse apropiate celor doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI