Oana Sârbu, criticată dur după ce s-a pozat alături de Adrian Minune. ”Trebuie să mănânce și gura ta!” FOTO

Oana Sârbu, criticată dur după ce s-a pozat alături de Adrian Minune. ”Trebuie să mănânce și gura ta!” FOTO
Oana Sarbu, criticata pentru ca s-a pozat alaturi de Adrian Minune

Oana Sârbu a fost apostrofată sever de internauți, recent, după ce s-a fotografiat alături de Adrian Minune. Imaginea cu celebra actriță și cântărețul de manele a devenit virală pe Instagram, iar sute de utilizatori și-au exprimat mirarea față de asocierea dintre cei doi. Cum au criticat-o unii urmăritori pe brunetă.

Cum au umilit-o internauții pe Oana Sârbu pe internet

Oana Sârbu a revenit în centrul atenției presei din România, după ce o fotografie cu ea și Adrian Minune a stârnit un val de reacții șocante în mediul online.

Fosta parteneră a lui Ștefan Bănică în filmul Liceenii a fost criticată de către urmăritorii săi de pe Instagram, după ce s-a lăsat pozată lângă artistul de muzică de petrecere Adrian Minune.

Oana Sârbu și Adrian Minune sunt prieteni buni de mulți ani. În dreptul fotografiei cu actrița și faimosul interpret de manele, Oana Sârbu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Minune.

„Cu minune(a) de voce si har 🌼”, a scris Oana Sârbu despre tatăl artistei Karmen pe rețelele sociale.

Deși foarte mulți fani au compliementat-o pe Oana Sârbu pentru ipostaza în care a fost surprinsă alături de cunoscutul manelist, unii dintre internauți au criticat-o pe brunetă:

„De la o anumită vârstă…….!!! Restul e tăcere. Trebue’să mănâce și gura ta!

Gata! Te-am pierdut și pe tine.. Sper că te-ai dat jos de pe tocuri, nu?

N-am nici o treaba , dar nu m-am asteptat!

Nasol moment…

Ăsta da, compromis… vai de ea minune!

Altă minune nu găseai!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care urmăritorii Oanei Sârbu le-au postat pe Instagram, în dreptul imaginii în cauză.

Secretul tinereții veșnice a Oanei Sârbu

Deși are 54 de ani, Oana Sârbu ar putea fi confundată cu o adolescentă, având în vedere silueta impecabilă pe care o afișează. Într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la ego.ro, actrița și-a împărtășit secretele de frumusețe.

„Nu fac nimic deosebit. Mă bucur că am același „aer”. Încă. Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru”.

O femeie ar putea purta o rochie mini până la orice vârstă, dacă știe să se armonizeze. Să fie și îndrăzneață, dar deloc penibilă, să-și poarte anii frumos și cu mândrie, în echilibru de planuri energetice. Să fie în armonie cu ea însăși.”, a declarat frumoasa brunetă pentru sursa citată.