Oana Roman, veste neașteptată în procesul cu Ovidiu Tender. Ce se întâmplă cu vedeta

Oana Roman, veste neașteptată în procesul cu Ovidiu Tender. Ce se întâmplă cu vedeta
Oana Roman, veste neașteptată în procesul cu Ovidiu Tender. Ce se întâmplă cu vedeta

Se pare că Oana Roman a scăpat dintr-o mare încurcătură, dat fiind faptul că a scăpat de unul dintre cele mai grele procese ale sale, în care un milionar celebru o acuză că i-a băgat firma în faliment.

Oana Roman, veste neașteptată în procesul cu Ovidiu Tender

Porivit spynews.ro, recent, procesul în care SC Prospecţiuni SA, firma lui Ovidiu Tender, solicita sancţionarea mai multor persoane din conducere, pentru că deciziile acestora ar fi adus prejudicii companiei, a luat sfârşit.

Reamintim că în 2019, procesul a fost amânat de zeci de ori, iar recent Tribunalul București a dispus închiderea sa, motivând că cererea este perimată. “Admite excepţia de perimare. Constată perimată cererea formulată de reclamanta SC PROSPECTIUNI SA în contradictoriu cu pârâţilor DOBRESCU DRAGOS, ROMAN IOANA SABINA, IONESCU CALINESTI D’ALBON AIMEE MARGUERITE, BĂLCĂCEAN COSMIN, BĂLCĂCEAN COSMIN. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare”, au decis judecătorii.

sursă foto: spynews.ro

Ovidiu Tender, condamnat la închsioare

Profit.ro spune că Prospecțiuni SA a intrat în insolvență în aprilie 2016. Primul trimestru din 2018 a avut un profit net de 15,63 milioane lei, față de pierderea de 4,37 milioane lei din perioada similară a anului trecut, și cu o cifră de afaceri de peste 51 milioane lei, de peste 18 ori mai mari comparativ cu T1 2017. Compania a fost obligată să ceară intrarea în insolvență atât din cauza amânării de proiecte de către clienții din industria petrolieră, după prăbușirea prețurilor la țiței și gaze, dar și ca urmare a sechestrului instituit de ANAF asupra activelor imobiliare ale companiei în dosarul Carom, un sechestru care a dus ulterior la refuzul băncii de stat Eximbank de a prelungi o linie de credit de 13 milioane de lei acordată ”Prospecțiuni” SA.

Ovidiu Tender, cel care controlează furnizorul de servicii geologice și geofizice pentru industria petrolieră ”Prospecțiuni” prin firma Tender SA, cu 55,7% din acțiuni, a fost însă condamnat pe 8 iunie 2015 la 12 ani și șapte luni de închisoare pentru înșelăciune și spălare de bani în dosarul Carom, iar în prezent își ispășește pedeapsa la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI