12 feb. 2020 | 15:26

Oana Roman, veste neașteptată în procesul cu Ovidiu Tender. Ce se întâmplă cu vedeta

Știri generale
Oana Roman, veste neașteptată în procesul cu Ovidiu Tender. Ce se întâmplă cu vedeta
Oana Roman, veste neașteptată în procesul cu Ovidiu Tender. Ce se întâmplă cu vedeta

Se pare că Oana Roman a scăpat dintr-o mare încurcătură, dat fiind faptul că a scăpat de unul dintre cele mai grele procese ale sale, în care un milionar celebru o acuză că i-a băgat firma în faliment.

Oana Roman, veste neașteptată în procesul cu Ovidiu Tender

Porivit spynews.ro, recent, procesul în care SC Prospecţiuni SA, firma lui Ovidiu Tender, solicita sancţionarea mai multor persoane din conducere, pentru că deciziile acestora ar fi adus prejudicii companiei, a luat sfârşit.

Reamintim că în 2019, procesul a fost amânat de zeci de ori, iar recent Tribunalul București a dispus închiderea sa, motivând că cererea este perimată. “Admite excepţia de perimare. Constată perimată cererea formulată de reclamanta SC PROSPECTIUNI SA în contradictoriu cu pârâţilor DOBRESCU DRAGOS, ROMAN IOANA SABINA, IONESCU CALINESTI D’ALBON AIMEE MARGUERITE, BĂLCĂCEAN COSMIN, BĂLCĂCEAN COSMIN. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare”, au decis judecătorii.

sursă foto: spynews.ro

Ovidiu Tender, condamnat la închsioare

Profit.ro spune că Prospecțiuni SA a intrat în insolvență în aprilie 2016. Primul trimestru din 2018 a avut un profit net de 15,63 milioane lei, față de pierderea de 4,37 milioane lei din perioada similară a anului trecut, și cu o cifră de afaceri de peste 51 milioane lei, de peste 18 ori mai mari comparativ cu T1 2017. Compania a fost obligată să ceară intrarea în insolvență atât din cauza amânării de proiecte de către clienții din industria petrolieră, după prăbușirea prețurilor la țiței și gaze, dar și ca urmare a sechestrului instituit de ANAF asupra activelor imobiliare ale companiei în dosarul Carom, un sechestru care a dus ulterior la refuzul băncii de stat Eximbank de a prelungi o linie de credit de 13 milioane de lei acordată ”Prospecțiuni” SA.

Ovidiu Tender, cel care controlează furnizorul de servicii geologice și geofizice pentru industria petrolieră ”Prospecțiuni” prin firma Tender SA, cu 55,7% din acțiuni, a fost însă condamnat pe 8 iunie 2015 la 12 ani și șapte luni de închisoare pentru înșelăciune și spălare de bani în dosarul Carom, iar în prezent își ispășește pedeapsa la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro